Ethereum

Ethereum koers kan richting $280 dollar dalen

De Ethereum (ETH) koers beweegt al meer dan 2 maanden boven de $300 dollar. Dit is een mooie prestatie aangezien we dit nog niet eerder in 2020 hebben gezien. De koers bereikte begin september zelfs een hoogtepunt van $488 dollar op Binance, maar de bulls hadden niet genoeg kracht om de $500 te doorbreken.

Ethereum koers op weg richting $250 – $280

Volgens de bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël ziet het er op korte termijn slecht uit voor de Ethereum koers. Hij merkte op dat we binnenkort een daling kunnen zien richting de $280 regio. Hij zei het volgende:

“Hier kan een verder neerwaarts momentum worden verwacht. Het cruciale gebied waarin ik eigenlijk al een tijdje geïnteresseerd ben, is $250-280.”

Ethereum koers
Bron: Twitter

We spraken ook met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) over de Ethereum koers en hij gaf het volgende in gesprek met ons aan:

“Het eerste wat ons opvalt is dat de $310 zone een key-support is en dat we ons daar nog steeds boven bevinden. Overigens hebben we een driehoekje gevormd op de RSI dus deze houden we ook scherp in de gaten. De Mac-D geeft op de daily gemixte signalen. Wanneer we inzoomen naar de lagere timeframes valt ons wel op dat we meerdere divergences hebben gevormd, dit is positief voor de short-term.”

Ethereum koers
Bron: Tradingview

Daan gaf verder aan dat hij voor de short-term verwacht dat, zolang de Ethereum koers geen daily close maakt onder de $310, ETH bullish is. Mocht dit wel gebeuren dan verwacht hij ook dat de Ethereum koers dalen richting $280 zone.

Snel Ethereum kopen? Doe dit op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Analyse:

Recentelijk plaatsten we ook een Ethereum koers analyse van CryptoCoinTalk. Zij verwachten ook dat de kans groot is dat we de lagere $300 prijzen gaan opzoeken. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN