Bitcoin koers

Bitcoin marktkapitalisatie kan binnen 2 jaar 1 biljoen bereiken

Blockstream CEO Adam Back heeft een flinke bullish Bitcoin (BTC) voorspelling gedaan. Hij gaf aan dat Bitcoin namelijk binnen 2 jaar een marktkapitalisatie van 1 biljoen kan bereiken. Met zo een marktkapitalisatie zou dit betekenen dat de Bitcoin koers ongeveer de $50.000 zaal bereiken. Op Twitter zei hij het volgende:

“Conservatief. Ik zou zeggen dat #BTC waarschijnlijk binnen 2 jaar een marktkapitalisatie van $1 biljoen ziet, waarschijnlijk eerder. $1 biljoen is ongeveer BTC $50k.”

Bitcoin

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Back gaf zijn visie op Bitcoin nadat hij een rapport van Yassine Elmandjra, crypto-asset analist bij beleggingsadviseur Ark, had gelezen. Yassine voorspelde in september een Bitcoin-marktkapitalisatie van $1 biljoen tot $5 biljoen uiterlijk in 2030. Mocht de voorspelling van Adam Back uitkomen, dan zou de markt tegen 2022 een stijging van 400% moeten zien.

Niet alleen Back reageerde op het rapport. On chain gegevensbron Ecoinometrics reageerde met een foto waarop te zien is dat mocht BTC een marktkapitalisatie van $2 biljoen bereiken, deze gelijk is aan die van Apple.

Bitcoin
Bron: Ecoinmetrics

Analisten blijven positief over de Bitcoin koers

De BTC koers heeft dit jaar in een achtbaan gezeten en crashte in maart met ongeveer 50%, voordat het terugkeerde naar ruim $10.000. Ondanks de crash blijven analisten zeer positief en zien de Bitcoin koers de komende tijden stijgen. De bekende Bitcoin-bull en CEO van Galaxy Digital, Michael Novogratz, gaf onlangs aan dat hij verwacht dat de BTC koers tegen het einde van 2020 weer $20.000 zal bedragen. Een crypto-analist, met meer dan 38.000 volgers op Twitter en die vorig jaar de daling van BTC merkte zelfs op dat Bitcoin de $100.000 zal behalen vóór 2022.

Wat we de komende tijd nog kunnen verwachten van de Bitcoin koers en de cryptomarkt? Lees je hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN