Bitcoin marktkapitalisatie kan binnen 2 jaar 1 biljoen bereiken

Blockstream CEO Adam Back heeft een flinke bullish Bitcoin (BTC) voorspelling gedaan. Hij gaf aan dat Bitcoin namelijk binnen 2 jaar een marktkapitalisatie van 1 biljoen kan bereiken. Met zo een marktkapitalisatie zou dit betekenen dat de Bitcoin koers ongeveer de $50.000 zaal bereiken. Op Twitter zei hij het volgende:

“Conservatief. Ik zou zeggen dat #BTC waarschijnlijk binnen 2 jaar een marktkapitalisatie van $1 biljoen ziet, waarschijnlijk eerder. $1 biljoen is ongeveer BTC $50k.”

Bitcoin

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Back gaf zijn visie op Bitcoin nadat hij een rapport van Yassine Elmandjra, crypto-asset analist bij beleggingsadviseur Ark, had gelezen. Yassine voorspelde in september een Bitcoin-marktkapitalisatie van $1 biljoen tot $5 biljoen uiterlijk in 2030. Mocht de voorspelling van Adam Back uitkomen, dan zou de markt tegen 2022 een stijging van 400% moeten zien.

Niet alleen Back reageerde op het rapport. On chain gegevensbron Ecoinometrics reageerde met een foto waarop te zien is dat mocht BTC een marktkapitalisatie van $2 biljoen bereiken, deze gelijk is aan die van Apple.

Bitcoin
Bron: Ecoinmetrics

Analisten blijven positief over de Bitcoin koers

De BTC koers heeft dit jaar in een achtbaan gezeten en crashte in maart met ongeveer 50%, voordat het terugkeerde naar ruim $10.000. Ondanks de crash blijven analisten zeer positief en zien de Bitcoin koers de komende tijden stijgen. De bekende Bitcoin-bull en CEO van Galaxy Digital, Michael Novogratz, gaf onlangs aan dat hij verwacht dat de BTC koers tegen het einde van 2020 weer $20.000 zal bedragen. Een crypto-analist, met meer dan 38.000 volgers op Twitter en die vorig jaar de daling van BTC merkte zelfs op dat Bitcoin de $100.000 zal behalen vóór 2022.

Wat we de komende tijd nog kunnen verwachten van de Bitcoin koers en de cryptomarkt? Lees je hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!