Ripple koers

Ripple is van plan om een handelsplatform van de volgende generatie te lanceren

Een nieuwe vacature bij Ripple bevestigt dat de in San Fransisco gevestigde startup zich voorbereidt om een ​​”handelsplatform van de volgende generatie te lanceren.”

In de nieuwe plaatsing onthult Ripple dat het een senior software-engineer voor liquiditeit inhuurt die “een enterprise-grade, gedistribueerd handelsplatform zal bouwen dat realtime toegang biedt tot cryptomarkten.” De succesvolle kandidaat zal ook verantwoordelijk zijn voor het zoeken en samenvoegen van liquiditeit, terwijl hij/zij het “uitvoeringsalgoritme-modellering en implementatie” behandelt.

Ripple vermeldt ook on-demand liquiditeit in de vacature, wat impliceert dat het handelsplatform mogelijk is verbonden met de op XRP gebaseerde overboekingstechnologie van het bedrijf. De vacature meldde het volgende:

“On Demand Liquidity (ODL) is een product dat digitale activa en blockchaintechnologie gebruikt om de kosten, snelheid en transparantie van grensoverschrijdende betalingen te verbeteren. Dit zeer strategische product voor Ripple wordt mogelijk gemaakt door de superieure snelheid, lage transactiekosten en schaalbaarheid van de digitale activa XRP.”

De verbinding tussen de twee platforms lijkt breed te zijn, aangezien de vacature de algemene cryptomarkten belicht en niet alleen XRP. Het is echter nog niet duidelijk of het platform zich zal richten op particuliere handelaren, instellingen of dat het alleen gereserveerd zal zijn voor financiële instellingen die deel uitmaken van RippleNet.

Ripple is druk bezig met het uitbreiden van haar activiteiten. Zo plaatste het bedrijf eerder dit jaar al twee vacatures waarin werd getracht een marketing vice president, liquiditeitssoftware-engineer en een engineeringmanager in te huren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN