Bitcoin

Mike Novogratz zal een deel aan goed doel schenken als Bitcoin $100.000 bereikt

De CEO van Galaxy Digital Mike Novogratz merkte op dat wanneer Bitcoin (BTC) $100.000 bereikt, hij het grootste deel van zijn winst aan een goed doel zal schenken. In een recente tweet legde Novogratz uit waarom hij begonnen is met het investeren in Bitcoin en waarom hij zo’n grote gok heeft gedaan op de opkomende industrie. Hij zei het volgende op Twitter:

“Ik kwam in crypto en Bitcoin omdat ik het als een revolutie zag. Het zijn systemen die veranderen. Het is dezelfde reden waarom ik tijd besteed aan het pleiten voor sociale rechtvaardigheid. De doelen zijn hetzelfde.”

Het is niemand ontgaan dat de voormalige hedgefondsbeheerder een aanhanger is van Bitcoin. Hij heeft al verschillende keren gegokt op de toekomstige prijs van Bitcoin. Zo gaf hij onlangs nog aan dat Bitcoin dit jaar weer de $20.000 zal bereiken en merkte hij in een recent interview op dat investeren in Bitcoin minder riskant is dan investeren in de aandelenmarkt.

In een gesprek met Fast Money van CNBC in juli, gaf Novogratz aan dat “Bitcoin beter zal presteren dan goud, omdat we vroeg in de acceptatiecyclus zitten. Bitcoin is nog steeds moeilijk te kopen. Als het gemakkelijker zou zijn om te kopen, zou het veel duurder zijn.”

Mike Novogratz: Bezit meer goud dan Bitcoin

Ondanks zijn enthousiasme over de koningsmunt en zijn gewaagde Bitcoin koers voorspellingen, heeft Novogratz nog wel het een en anders te vertellen over de volatiliteit. Hoewel hij toegaf dat de verschillende volatiliteitsniveaus van goud en Bitcoin moeilijk te vergelijken zijn, merkte hij op dat beleggers zich moeten concentreren op het kopen van meer van het edelmetaal:

“Mijn gevoel is dat Bitcoin veel beter presteert dan het [goud], maar ik zal mensen vertellen om veel minder Bitcoin te hebben dan dat ze goud hebben, alleen vanwege de volatiliteit.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN