Ripple

XRP zal de groeiende eSports-industrie betreden via een nieuwe sponsorovereenkomst

SBI e-Sports, een dochteronderneming van de Japanse financiële dienstverlener SBI Holdings, heeft een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met de durfkapitaalafdeling SBI VC Trade van het bedrijf. Het doel is om XRP te helpen om de groeiende eSports-scene te betreden. Dit volgens een aankondiging van SBI Holdings.

Jaarsalarissen in XRP

SBI e-Sports zal het SBI VC Trade-logo toevoegen aan de website en spelers van het team zullen de logo op hun uniformen dragen. Bovendien zouden spelers ook eventueel hun jaarsalarissen in XRP kunnen ontvangen.

De aankondiging luidt:

“Als een speler van SBI e-Sports dit wenst, dan zal via dit partnerschap het jaarsalaris worden betaald in XRP.”

Statistieken van Statista laten zien dat de eSports-markt aanzienlijk hard groeit. Het zag de omzet stijgen van $776,4 miljoen in 2018 naar $973,9 miljoen in 2020. In 2023 zal de omzet van de branche naar verwachting rond de $1,6 miljard komen.

Bron: Statista

SBI e-Sports levert naar verluidt professionele teams en adviesdiensten voor de branche. Het doel van de sponsorovereenkomst is schijnbaar de naamsbekendheid van SBI Holdings te vergroten.

Wat je misschien ook leuk vindt?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN