ETF

SALT moet $47 miljoen aan ICO-investeerders terugbetalen

De Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten heeft gisteren aangekondigd dat SALT Blockchain, het bedrijf achter cryptocurrency-backed leenservice SALT Lending, klanten die hun SALT-tokens hebben gekocht tijdens de ICO in 2017, moet terugbetalen.

Volgens de SEC vertegenwoordigde de ICO een illegaal niet-geregistreerd effectenaanbod. Alles bij elkaar haalde de ICO van juni tot december 2017 $47 miljoen op, hoewel er tot en met augustus 2019 nog eens $1,2 miljoen aan SALT-tokens werden verkocht.

De SEC zei dat de token een effect is omdat het project investeerders vertelde dat ze konden verwachten dat ze hun investering terug zouden verdienen.

Het heeft 14 dagen om op zijn website een persbericht uit te brengen waarin het bevel wordt aangekondigd. Investeerders hebben vervolgens drie maanden de tijd om een ​​claim in te dienen bij SALT, die verplicht is om hun investering terug te betalen, samen met de eventueel overeengekomen rente.

SALT heeft ermee ingestemd de zaak te schikken en zal de komende 10 dagen een boete van $250.000 betalen aan de Commissie. Het uitleenplatform is ook overeengekomen om zijn SALT-tokens – momenteel verhandeld tegen $0,05 – te registreren als effecten bij de SEC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN