IOTA Access

IOTA kondigt samenwerking aan met Jaguar Land Rover

IOTA heeft zijn samenwerking met Jaguar Land Rover en enkele andere bedrijven aangekondigd om zijn nieuwste innovatie, IOTA Access, te onthullen.

Volgens IOTA is de nieuwe software een infrastructuur die wordt gebruikt om via zijn open source-infrastructuur toegang te krijgen tot de controlesystemen van verschillende slimme apparaten. Als de lancering van de nieuwe IOTA Access succesvol is, zal IOTA consumenten een optie bieden om hun auto’s en andere technologie op afstand te bedienen met IoT.

Auto op afstand besturen met IOTA Access

IOTA kondigde aan dat autofabrikanten zoals Jaguar Land Rover de mogelijkheid zouden krijgen om gebruik te maken van de IOTA Access. In een recent rapport dat werd gepubliceerd door Reuters, zou de nieuwe software worden geïnstalleerd in elke nieuwe auto die wordt gemaakt.

Hiermee zouden gebruikers op afstand toegang kunnen hebben tot sommige delen van hun voertuigen, zoals de kofferbak en andere onderdelen. Een typisch voorbeeld is dat als iemand iets in zijn auto van een ander op slot doet voordat hij naar zijn werk vertrekt, hij het voertuig op afstand kan openen voor de andere partij.

Een ander aspect van het gebruik van de IOTA Access is de gig-economie. Op voorwaarde dat een gebruiker besluit zijn auto te verhuren, zou hij op afstand controle hebben over de activiteiten van de auto.

Inkomsten genereren op afstand

Met de infusie van Information Architecture (IA) zouden mensen hun apparaat kunnen gebruiken om een ​​inkomen te genereren, ongeacht hun locatie en tijd. Deze nieuwe software zou ervoor zorgen dat gebruikers de mogelijkheid hebben om toegang tot hun apparaten en enkele andere functies te verlenen of in te trekken.

Een typisch voorbeeld is als iemand de stad uit is en een auto heeft die niet gebruikt wordt, met behulp van de software, kan hij dan de auto op afstand kan verhuren.

Dit betekent dat autosleutels in de toekomst zouden worden geëlimineerd. Als de lancering succesvol is, wordt tevens verwacht dat de software dingen van klein tot industrieel gebruik aan zal drijven. Het zal dus niet alleen beperkt worden tot de autoindustrie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN