Ripple

Een inleiding over DigiByte: een van ‘s werelds eerste UTXO-blockchains


NOWPayments is verheugd om DigiByte te ondersteunen zodat iedereen cryptobetalingen kan accepteren in deze geweldige cryptocurrency wereld! Bij dit unieke project draait alles om innovatie en ontwikkeling. Het begon allemaal op 10 januari 2014, toen de DigiByte-blockchain en DigiByte-munt tot leven kwamen, om een ​​alternatief voor Bitcoin te bieden. Iets veiliger en sneller.

Om hun missie te vervullen, maken ze gebruik van een gedecentraliseerde blockchain-oplossing die zowel veilig als beveiligd is. Het is een van de pioniers op het gebied van vooruitstrevende blockchain-technologie. Tegelijkertijd zijn ze hard aan het bouwen naar oplossingen met de grootst mogelijke veiligheid. Met een combinatie van vooruitgang op het gebied van beveiliging en innovatie heeft Digibyte blockchain een ideale positie verworven in de wereld van blockchain.

Een sterke technische basis – Digibyte 2020

Digibyte is tegenwoordig een van de meest innovatieve projecten in de wereld van blockchain. Ze hebben innovatieve technologieën zoals Digishield en Multishield in hun DigiByte-munt verwerkt. Dat is de reden waarom de DGB-munt een van de meest geavanceerde moeilijkheidsstabiliteiten heeft van bijna alle cryptocurrencies

Heb je gehoord over de 51% -aanval? DigiByte-gebruikers hoeven zich daar geen zorgen over te maken. De blockchain is beveiligd door 5 afzonderlijke mining algoritmen die perfect in balans zijn door de multi-shield-technologie. Deze 5 afzonderlijke mining-algoritmen en multi-shield-technologie passen de mining-moeilijkheidsgraad real-time aan en zo blijft de DGB-blockchain beschermd.

Het DigiByte blockchain-netwerk is nu behoorlijk groot. Statistische gegevens spreken voor zich. Enig idee hoeveel smartphones, computers, nodes en servers er tegenwoordig deel uitmaken van de DGB-blockchain? 200.000.

Er is nog een record dat DigiByte vasthoudt: het maakt bloktijden van 15 seconden mogelijk. Volgens onderzoekers van Microsoft heeft DGB de snelst mogelijke bloktiming. Ze hebben deze prestatie bereikt zonder de veiligheid van hun netwerk in gevaar te brengen.

Digibyte Crypto & Blockchain zijn perfect voor betalingen

Het zou niet moeten verbazen dat DigiByte perfect is als het gaat om het accepteren van cryptobetalingen. DGB’s recordprestatie van 15 seconden bloktijden heeft zijn transacties snel gemaakt.

Betrouwbaarheid

Sinds de oprichting in 2014 is het DigiByte blockchain-netwerk volledig operationeel zonder enige downtime. Het is tijd voor wat gegevens om deze bewering te ondersteunen. De Bitcoin blockchain bestaat uit 640.000 blokken en Litecoin heeft 1,9 miljoen blokken. In tegenstelling tot de twee andere heeft de DigiByte blockchain 11,5 miljoen blokken. Dat is veel meer dan Bitcoin en Litecoin. Je zou dus zelfs DigiByte ‘King of the Blockchain-ruimte’ kunnen noemen.

DigiByte’s andere functionaliteiten

Ken je Digi-ID al? Het is een perfecte oplossing voor gebruikersauthenticatie. Digi-ID overtreft 2-factorenauthenticatie als het gaat om gebruiksgemak en beveiliging. De DGB-blockchain host ook DigiAssets, de schaalbare tweede laag, door middel van cryptografische principes. Iedereen die activa, slimme contracten, tokens en nog veel meer wil uitgeven, kan dit op een gedecentraliseerde manier doen.
DGB is niet alleen snel, maar ondersteunt ook een breed scala aan slimme contracten.

Het hart van DGB – De DGB-gemeenschap

DigiByte heeft een van de meest betrokken gemeenschappen in de cryptowereld. De DGB-gemeenschap groeit snel en de primaire groei komt van Twitter en Telegram.

De DGB-gemeenschap is standvastig in hun opvattingen over decentralisatie. De gemeenschap respecteert open-source technologie en ze zijn verenigd door hun overtuigingen.

Conclusie

Tot slot heeft de DigiByte-munt een stijging van meer dan 1500% in waarde gezien sinds het werd geïntroduceerd in de cryptogemeenschap. De huidige marktkapitalisatie van DigiByte bedraagt ongeveer $327.165.520. Als je DigiByte-tokens wilt kopen, moet je er zeker voor gaan.

Als alternatief voor het kopen, kun je DGB ook accepteren als betaling via NOWPayments!

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN