Bitcoin geldautomaten

Grayscale koopt in één week 17.100 aan Bitcoin

De welbekende crypto-vermogensbeheerder Grayscale Investments heeft de afgelopen 7 dagen volgens het team van Bybtc.com 17.100 aan Bitcoin (BTC) gekocht. De informatie over Grayscale werd door het team van Bybtc.com op Twitter gedeeld. Op de foto is een bijbehorende grafiek te zien, die een visuele weergave van de accumulatie van Grayscale in de afgelopen week liet zien.

Bron: Pro.bybt

Grayscale bezit 449.900 aan Bitcoin

Grayscale had op 22 september nog 432.800 Bitcoin in bezit en dat is in één week tijd gestegen naar 449.900 Bitcoin. De recente BTC aankopen zijn in totaal ongeveer $182 miljoen waard. Op de website van Grayscale is verder te zien dat de totale waarde van hun Bitcoin trust op dit moment $4,8 miljard bedraagt.

Het komt niet als een grote verrassing dat Grayscale meer Bitcoin aan het accumuleren is. Steeds meer beleggingsondernemingen blijven hun portfolio met BTC uitbreiden. Op 15 september maakte Michael Saylor, CEO van Microstrategy, op Twitter bekend dat zijn onderneming in totaal 38.250 Bitcoins had gekocht voor een totale prijs van $425 miljoen.

“Op 14 september 2020 voltooide MicroStrategy de overname van 16.796 extra bitcoins tegen een totale aankoopprijs van $ 175 miljoen. Tot op heden hebben we in totaal 38.250 bitcoins gekocht tegen een totale aankoopprijs van $ 425 miljoen, inclusief vergoedingen en onkosten.”

Bron: Twitter

Wat je misschien ook leuk vindt?

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN