Bitcoin koers

Bitcoin koers nadert einde van de maand, maar wat nu?

De Bitcoin (BTC) koers heeft nog een aantal dagen om september goed af te sluiten en de koningsmunt beweegt inmiddels al een tijdje tussen de cruciale technische niveaus van $10.000 en $11.000. Analisten houden daarom ook nauwlettend deze maandelijkse candlestick close in de gaten. Op het moment van schrijven beweegt BTC rond $10.650.

Bron: Binance

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Analist: cruciaal niveau voor Bitcoin

Over slechts zes dagen zal de maandelijkse candle van de toonaangevende cryptocurrency sluiten. Vanwege het belang van deze afsluiting, houden analisten deze nauwlettend in de gaten.

“We zijn nog maar een week verwijderd van de maandelijkse afsluiting en ik zou graag zien dat de prijs weer omhoog gaat en boven de $10.760 sluit voor eind september.”

Bitcoin koers
Bron: Twitter

BTC Fake-out

We spraken met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) en hij gaf het volgende aan in gesprek met ons over de Bitcoin koers:

“#BTCUSDT 4hr: zoals we kunnen zien heeft Bitcoin de laatste dagen meerdere malen de $10.700 ( fib 1.141) zone proberen te doorbreken, gisteren was dit uiteindelijk gelukt maar vandaag zien we dat het om een fake-out gaat. We zijn weer terug onder deze support. Als we naar de indicatoren kijken zien we dat er ruimte is voor een move terug naar de eerstvolgende support: de fib 1.618. Dit is naar onze mening nog steeds een sterk support die het moet houden. We zijn dus voornamelijk op deze zone gefocust. Zie chart voor details.”

Bitcoin koers
Bron: Tradingview

Wat zijn de vooruitzichten?

Volgens een analist moeten we kijken naar Bitcoin’s 21 weken durende EMA en is het erg optimistisch als we boven dit cruciale niveau blijven bewegen. Bitcoin heeft de afgelopen periode boven de wekelijkse 21 EMA geconsolideerd. Dit is een positief teken en suggereert dat een Bitcoin koers stijging aanstaande is. De analist merkte verder ook op dat de kans groot is dat de Bitcoin koers nooit onder de $10.000 zal sluiten en binnenkort aan een nieuwe stijging zal beginnen.

“In de laatste bullmarkt bleef $BTC de Weekly 21 EMA vasthouden. Is de bullmarkt begonnen? Als dit het geval is, zullen we nooit onder de 10k sluiten.”

Bitcoin koers
Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN