Wallet

Crypto.com voegt 37 nieuwe tokens toe aan zijn DeFi-portemonnee

Volgens een officiële verklaring van de Crypto.com, heeft het 37 nieuwe tokens toegevoegd aan zijn DeFi-portemonnee, waaronder Uniswaps native token (UNI) en yearn finance token (YFI).

Om de portemonnee nog beter in de markt te zetten, heeft Crypto.com aangekondigd dat het handelaren in staat heeft gesteld om de volledige controle over hun privésleutels te behouden. Bovendien beschikt de portemonnee over een eenvoudige interface, waardoor gebruikers op een laagdrempelige manier gebruik kunnen maken van de dienst.

Het bedrijf heeft verder aangekondigd dat nieuwe gebruikers zich niet op het platform hoeven aan te melden om eigenaar te zijn van de portemonnee, waarmee zij diensten kunnen gebruiken zoals het verzenden en ontvangen van digitale activa. De nieuwe DeFi-portemonnee is een bewaarportemonnee die is gebouwd voor de gebruikers, terwijl de gecentraliseerde app een applicatie is die is gebouwd als een gecentraliseerde bewaarder.

Crypto.com heeft verder onlangs een samenwerking met Chainlink onthuld. Het gaf aan dat Chainlink’s prijsreferentiegegevens – het gedecentraliseerde oracle-netwerk – rechtstreeks in de DeFi-portemonnee zouden worden aangesloten, waardoor gebruikers direct toegang hebben tot de prijsfeeds.

Bovendien zal DeFi Swap, wat een fork is van Uniswap, het voor handelaren op het platform mogelijk maken om tokens te wisselen in gedecentraliseerde en gecentraliseerde wallets. Daar komt nog bij dat aanbieders van liquiditeit op het platform in aanmerking komen om van tijd tot tijd enorme beloningen te verdienen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN