Bitcoin Quantum Supremacy

Het aantal Bitcoin adressen die BTC naar exchanges verplaatsen is dit jaar verdubbeld

De Bitcoin koers heeft gister weer een korte opleving gehad en dat heeft zeer waarschijnlijk te maken met het goede nieuws dat gisteren naar buiten kwam vanuit de Europese Commissie. De EC wil namelijk met wetsvoorstellen komen voor cryptocurrencies met als doel om digitale financiële innovatie te ondersteunen.

Buiten dit positieve nieuws zien we toch dat het aantal Bitcoin adressen dat Bitcoin naar cryptocurrency exchanges verplaatst, tot nu toe dit jaar verdubbeld is. Dit wordt vaak geassocieerd met het feit dat investeerders hun BTC van de blockchain naar een cryptocurrency exchange verplaatsen met als doel om de koningsmunt te verkopen.

Bron: Glassnode

Op dit moment zijn er volgens Glassnode ongeveer 100.000 unieke Bitcoin adressen die dagelijks Bitcoin naar cryptocurrency exchange versturen. De laatste keer dat dit gebeurde in juli 2018 en daarvoor was zelfs op het hoogtepunt van de bullmarkt van 2017. BTC bereikte toen een prijs van bijna $20.000.

Bitcoin staat kwartaal 3 in het groen

De Bitcoin koers doet het in kwartaal 3 nog uitstekend, ondanks alle bearish prijsactie die we gezien hebben. De koningsmunt kan nog steeds groene cijfers overleggen als het gaat om kwartaalwinst. Volgens de tweet die Unfolded plaatste op 23 september was de kwartaalwinst op dat moment 14,22%. Op moment van schrijven met een BTC koers van ongeveer $10.600 zou dit een kwartaalwinst betekenen van om en nabij 16%.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN