Bitcoin koers

CryptoCoinTalk: Bitcoin lijkt een verdere stijging te willen maken

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Het einde van de maand nadert voor Bitcoin. Tijd om de ogen ook te richten op de monthly chart. Het zal spannend worden!

Monthly Timeframe

Op de monthly zien we dat de Bitcoin koers momenteel de support rond $10.850 nog aan het testen is. We traden nu onder support, maar als de monthly candle hierboven sluit dan is dat behoorlijk bullish. Mochten we de support niet houden, dan ligt de volgende monthly support rond $9.500.

Bron: Tradingview

Weekly Timeframe

Kijkend naar de weekly chart zien we dat we na de behoorlijk bearish candle van een aantal weken geleden tot op heden boven ‘previous weekly high’ hebben weten te closen. Tot op heden wordt de $10.000 mooi opgekocht, maar om niet verder af te zakken hebben we ook koopkracht rond de huidige Bitcoin koers nodig. De eerstvolgende support (mocht $10.000 falen) ligt op $9.700. Breken we hierdoorheen, dan komen we terug in een range waar we een behoorlijke tijd in hebben getrade.

Bron: Tradingview

Daily Timeframe

Op de daily TF is te zien dat de $10.00 zone de “line to hold” is. Mocht Bitcoin dit level niet houden dan is de kans op een bounce van de daily OB rond $9.700, echter is de kans groot dat we na een korte opleving toch richting $9.000 zullen bewegen.

Bron: Tradingview

Intradaily TF

Als we naar de wat lagere TF kijken (in dit geval de 4H chart), dan zien we dat we recentelijk een mooie beweging hebben gemaakt. Als we support houden boven $10.500,- kunnen we een nieuwe poging wagen om de $11.000 te breken. De zone van $10.800 tot $11.100 zal echter niet zo maar gebroken worden, dus het kan een spannende strijd worden!

Bron: Tradingview

Bitcoin Conclusie

Al met al kan het op dit moment beiden kanten opgaan. HTF houden we tot op heden belangrijke supports, maar mocht het de bulls niet lukken om boven de monthly support te closen, dan is de kans groot dat we te maken gaan krijgen met een Bitcoin koersdaling.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN