India crypto verbod

Cryptocurrency-belanghebbende stellen raamwerk voor regulering voor in India

India is getuige van een nieuwe golf van hernieuwde discussies over de legaliteit van cryptocurrencies. Te midden van de recente geruchten over het tweede verbod, is het nu nodig om een ​​goed gedefinieerd raamwerk te hebben om cryptocurrencies in het land te reguleren. Het hooggerechtshof van India heeft in zijn eerdere uitspraak tegen het RBI-verbod op de cryptogerelateerde transacties ook aanbevolen een raamwerk te creëren. Nu is er echter nieuws naar buiten gekomen met betrekking tot een raamwerk.

Het is namelijk zo dat alle Indiase crypto-belanghebbenden, onder leiding van BuyUcoin, voor de allereerste keer samen gekomen zijn om een raamwerk voor te stellen, zodat cryptocurrencies in India goed gereguleerd kunnen worden.

BuyUcoin is met de steun van de belanghebbenden vanuit de crypto-community opgestaan en heeft de discussie over het raamwerk naar een ander niveau geïnitieerd en is klaar met een concept die bestaat uit set van community-gedreven regels, proposities en implementatiemethoden.

Shivam Thakral, CEO en mede-oprichter BuyUcoin, zei het volgende:

“Dit is de eerste mijlpaal van een lange reis om cryptocurrencies toegankelijk te maken voor de massa. Deze versie van de sandbox wordt aangedreven door de input van crypto-experts en -insiders uit de industrie. Dit zal niet alleen de overheid helpen om wetten te maken, maar zal ook de startups en beginnende ondernemers begeleiden om deel te nemen aan deze bloeiende industrie.”

Terwijl de Indiase economie bleef worstelen met de wereldwijde gevolgen van de coronaviruspandemie, groeide de Indiase crypto-industrie met percentages die niet voorzien waren. Een nieuw verbod zou dan ook desastreus zijn voor de industrie. Charles Bovaird, VP bij Quantum Economics en Forbes Senior Contributor, zei het volgende hierover:

“Het verbieden van cryptohandel zou ertoe leiden dat India achterloopt op andere landen die het toestaan. Door te lobbyen bij de Indiase autoriteiten, kunnen deelnemers uit de industrie de broodnodige cryptovoorschriften implementeren.”

Madhu Nayakkankuppam (ex-directeur, Goldman Sachs), die momenteel een DeFi-startup leidt, reageerde met het volgende:

“De oplossing is om de technologie te reguleren om misbruik te voorkomen, niet om het ronduit te verbieden om innovatie te onderdrukken of een parallelle economie aan te moedigen.”

De eerste versie van Sandbox wordt uitgebracht op 2 oktober 2020 en is toegankelijk via BuyUcoin.com/sandbox en nodigt uit tot deelname via waardevolle feedback en nuttige input die verder kan helpen bij het versterken van dit raamwerk.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN