Ripple koers analyse

CryptoCoinTalk: XRP koers heeft de weg omhoog gevonden?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ripple (XRP) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Een tijd geleden hebben we een uitgebreide analyse geschreven over XRPUSDT. Toen hebben we perfect de bodem weten te callen. Dat heeft geresulteerd in een stijging van ruim 86% en daarmee zetten we ook een higher high neer. Dat is een positief teken, want dat betekent dat we momenteel op zoek mogen gaan naar een higher low voor een verdere stijging omhoog. Als we daadwerkelijk een higher low gaan neerzetten zou dat enorm bullish zijn voor de koers van XRPUSDT. Vandaag gaan we wederom een uitgebreide XRP koers analyse doen.

XRP koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek hebben we een retracement gezien en zijn we nu aangekomen bij een prachtige zone. Dit is de vorige range low, vorige high én de support van de 618 en 705 fibonacci retracement levels. Kortom, een sterke support zone. Deze zone ligt op $0.2199-$0.2132. Mochten we deze zone op de weekgrafiek behouden gaan we hoogstwaarschijnlijk een fraaie stijging zien op de USDT pair van de XRP koers.

XRP koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Daggrafiek

Wanneer we iets verder inzoomen richting de daggrafiek zien we dat we de reversal nog moeten maken. Op dit moment maken we hier nog lower highs en lower lows. Deze trend moeten we doorbreken om weer bullish te worden en een trend reversal te laten zien.

Dit gebeurt wanneer de XRP koers de lows weer terugclaimt als support en het dagelijkse orderblock breken en flippen in een bullish breaker. In de chart staat hoe we de prijs willen zien bewegen. De levels liggen op de $0.2347-$0.2292.

XRP koers daggrafiek
Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Op de 4-uur-grafiek zien we nog duidelijker dat we de lows moeten terugclaimen om een (tijdelijke) reversal te gaan zien. De lows liggen op $0.2294. Wanneer we dat level breken en claimen als support zou je eventueel zelfs naar een scalp long trade kunnen kijken, met als target de range high. Vooral de prachtige zone waarop we nu zitten maakt het wel interessant om eventuele lange termijn posities hier in te schalen.

Kleine notitie: Ga nooit all in en pas altijd riskmanagement toe. Zorg ook altijd dat je liquide middelen vrij houdt voor een eventuele diepere retracement.

XRP koers 4-uur-grafiek
Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de USDT pair van de XRP koers ziet er op dit moment zeker niet verkeerd uit. Mochten we de aangegeven supportzone behouden en daar de higher low neerzetten zou dat een zeer positief signaal zijn!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN