Bitcoin koers

Bitcoin koers kan dalen tot $7.000, aldus Tone Vays

In de laatste aflevering van zijn Market Pulse YouTube-serie zei de ervaren handelaar, Tone Vays, dat hij uitkeek naar een Bitcoin koers die lager ligt dan $9.000. Hij gaf verder aan dat Bitcoin ook de $7.000 nog kan halen in een “worst-case scenario”.

Hij zei het volgende:

“Als we het begeven, denk ik dat $9.000 een zeer goede ‘buy the dip’ is.”

Hij ging verder met:

“Wat is het dieptepunt van mijn worst-case scenario als we er doorheen breken? Mijn worst-case scenario is $7.000.”

Vays voegde eraan toe dat $9.000 voor hem het “meest realistische” resultaat was van een bearish trend die de Bitcoin-markten in zijn greep hield, en zei:

“Hoe langer Bitcoin boven de $10.000 blijft, hoe bullisher Bitcoin is. Consistentie op weg naar boven is optimistisch; consistentie op de weg naar beneden is bearish.”

Bitcoin heeft zich gefocust op $10.000 op een manier die bullish is vergeleken met de onderkant van $3.600 in maart, maar minder overtuigend ten opzichte van recente hoogtepunten van $12.500. Maar als we de $12.000 weten te reclaimen is “the sky the limit”, aldus Vays.

CryptoMichaël voorziet 2 mogelijke scenario’s

Gisteren plaatsten wij een nieuwe Bitcoin koers analyse van CryptoMichaël. In deze analyse gaf hij aan dat er twee scenario’s op de korte termijn mogelijk zijn.

Bitcoin koers 4-uur-grafiek
Bron: TradingView

“Als er een korte opwaartse beweging mogelijk is, dan is het $10,800 een cruciaal niveau om te doorbreken. Mocht daar weerstand gevonden worden, waarna Bitcoin weer verder daalt, dan is het aannemelijk dat het CME gat op $9,600 gevuld gaat worden.

Mocht $10,800 echter wel doorbroken worden, dan is het volgende niveau rond $11,100 essentieel om te doorbreken.”

Lees de volledige analyse van CryptoMichaël hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN