Bitcoin nieuws

Ex-Ripple CEO verplaatst ongeveer 500 miljoen XRP!

Ex-Ripple CEO Chris Larsen heeft recentelijk een aanzienlijke hoeveelheid XRP verplaatst. Het zou hierbij gaan om 499.999.979 XRP, ter waarde van $115.847.491. Whale Alert, een service voor het volgen van grote cryptocurrency-transacties, merkte de transactie op en plaatste een tweet waarin stond dat Larsen XRP had verplaatst naar een onbekende wallet.

Ripple
Bron: Twitter

De transactie baarde zorgen bij andere XRP houders, omdat ze zich afvroegen of Larsen zou zorgen voor een zware dump. Chris Larsen stelde vervolgens de Ripple community gerust en zei dat hij het geld naar het in Manhattan gevestigde bedrijf genaamd New York Digital Investment Group heeft verplaatst.

Hij is lovend over NYDIG en investeert in het bedrijf, omdat hij de oprichters van de beleggingsonderneming kent en zei:

“Zoals sommigen van jullie misschien hebben opgemerkt, heb ik een XRP-portemonnee naar NYDIG verplaatst. Ik ken de oprichters al een tijdje en ben onder de indruk van hun beveiliging en eersteklas institutionele normen – dit is echt bewaring 2.0.”

Ripple
Bron: Twitter

New York Digital Investment Group ontving in 2018 de cryptocurrency-licentie BitLicense. Vervolgens haalde het ook de krantenkoppen, omdat het één van de grootste institutionele beleggers in Bitcoin (BTC) werd. De onderneming staat handel en bewaring toe voor digitale valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum (ETH), XRP, Bitcoin Cash en Litecoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN