Bitcoin

Bitcoin advertenties te zien op Disney+ dankzij cryptocurrency exchange Zebpay

De Indiase cryptocurrency exchange Zebpay is zojuist een campagne gestart met Bitcoin (BTC) advertenties tijdens cricketwedstrijden in de Indiase Premier League. De advertentie werd opgemerkt door een Twitter gebruiker waarna hij vervolgens meteen een tweet plaatste.

Bitcoin advertentie op Disney+

“Historisch moment voor crypto in India #Bitcoin-advertentie in IPL op DisneyPlusHS door #zebpay Dit is enorm aangezien meer dan 3,5 miljoen mensen elke dag IPL op Hotstar bekijken.”

De Bitcoin advertentie verscheen voor Zebpay op het Indiase streamingplatform Disney+ Hotstar tijdens een reeks cricketwedstrijden die op 19 september zijn begonnen. De adverentie gaf het volgende weer:

“Leer meer over eenvoudige, veilige Bitcoin”

De Bitcoin advertentie zet kijkers eraan toe om iets meer dan $1 te betalen om de cryptocurrency exchange te gaan gebruiken. In 2019 keken meer dan 462 miljoen mensen naar de Indian Premier League wedstrijden en er werd ongeveer 300 miljoen keer geluisterd op het Hotstar-platform.

Verbod op cryptocurrencies

Sinds 2018 verbood een richtlijn van de Reserve Bank of India (RBI) het kopen, verkopen of verhandelen van cryptocurrencies. Dat verbod werd echter in maart van dit jaar door het Hooggerechtshof vernietigd, waardoor de richtlij onwettig werd verklaard. Zebpay heropende vervolgens weer de diensten. De huidige campagne van de beurs volgt op een rapport van 15 september van Bloomberg waarin staat dat het Indiase federale kabinet nu wetgevende maatregelen overweegt om crypto opnieuw te verbieden. Dit kan echter weer slecht nieuws betekenen voor de crypto-exchange.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN