Binance 2.0

Binance CEO: als je cryptocurrencies niet adopteert ben je onwetend

In de Odd Lots-podcast van Bloomberg, met Joe Weisenthal en Tracy Alloway, zei Catherine Coley, de CEO van de Amerikaanse tak van de crypto-exchange Binance, dat cryptocurrencies de mogelijkheid hebben om toepassingen te bieden die verder gaan dan speculatie, aangezien ze gebruikt kunnen worden voor e-commercetransacties, nieuwe bedrijven kunnen stimuleren en andere real- wereldtoepassingen zoals hypotheken.

Ze zei het volgende:

“Als je in de komende vijf jaar een bedrijf gaat opbouwen en je digitale activa niet als een onderdeel beschouwt, dan ga je hier onwetend mee om. Het is een adoptiezaak die bestand is tegen pandemieën.”

Coley ging verder met aangeven dat bedrijven kunnen leren van de crypto-markt, waardoor gesprekken over geld gemakkelijker zijn geworden voor de gemiddelde persoon, maar ook toegankelijker voor professionals in traditionele finance. “De crypto-industrie is een branche die een aanzienlijk ander publiek bereikt dan de financiële sector”, aldus Coley. “Ik ben van de straat af kunnen blijven vanwege crypto, en daar zit zoveel voordeel in, dat mensen onderschatten,” voegde ze eraan toe.

Het is al een tijdje duidelijk dat Binance zich inzet om cryptocurrencies meer toegankelijk te maken. Zo werd eerder deze maand al duidelijk dat de beurs zijn Binance Visa Card beschikbaar heeft gemaakt in de Europese Economische Ruimte (EER). De uitrol werd aanvankelijk aangekondigd in juli van dit jaar.

Met de Binance Card kunnen gebruikers hun accounts vooraf laden met ondersteunde digitale valuta’s, die vervolgens worden omgezet in fiat en van het saldo worden afgetrokken tijdens een betaling in bijvoorbeeld een winkel. De Binance Card, mogelijk gemaakt door Swipe, werkt als een traditionele betaalpas, maar in plaats van fiat staan er cryptocurrencies, zoals BTC, BNB, SXP en BUSD, op het account.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN