Bitcoin witwassen

Bitcoin koers lijkt zich op te gaan maken voor CME gap

De Bitcoin (BTC) koers daalde gisteren met meer dan $600 dollar om vervolgens support te vinden in de buurt van $10.300. Verschillende analisten suggereren dat Bitcoin binnenkort richting zijn cruciale CME gap zal dalen van $9.600. Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin koers rond de $10.430.

Bron: Binance

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bitcoin koers zal richting $9.600 dalen

Een cryptocurrency analist heeft recentelijk aangegeven dat Bitcoin binnenkort de CME gap zal opvullen. Hij gaf aan dat de Bitcoin koers een belangrijk support heeft verloren van $10.900 en verder zal dalen richting de CME gap, alhoewel de Bitcoin koers de regio van $11.200 die hij voorspelde nog niet heeft aangetikt.

“Lijkt klaar om eindelijk de CME gap te vullen. Hoewel het de regio van $11.200, waar ik het over had, nog niet helemaal heeft aangetikt.”

Bron: Twitter

Een andere cryptocurrency analist bevestigde deze daling en en merkte verder ook op dat $9.350 een hele belangrijke support is voor de Bitcoin koers. Hij zei:

“Als we vanaf hier blijven dalen, dan is dit wat ik de komende maanden zou willen zien, het lijkt erop dat we ons in de daily demand- / supportzone bevinden, dus we zouden gewoon een lokale bodem kunnen vinden tegen de huidige prijs.”

Hieronder nog enkele belangrijke HTF-ondersteuning:

Bron: Twitter

We spraken met de mannen van CryptoCointalk en ze gaven het volgende aan over de Bitcoin koers:

“Na een langwerpige bearish dagelijkse candleclose van bijna 6,5% lijken we nu eindelijk een vorm van support te hebben gevonden. We hebben support van het dagelijkse orderblock, de vorige highs, de 618 en 705 fibonacci retracement levels én de 100MA op de daggrafiek. Kortom, een aardige support zone dus.”

Verder verwachten ze vanuit hieruit dus ook een bounce omhoog en merkten ze op dat we het bullish momentum pas weer terugkrijgen als we minimaal op de 4-uur-grafiek een reclaim zien van de $10.565. Mocht dat gebeuren dan kunnen we volgens de analisten een verdere Bitcoin stijging gaan zien. Ze voegde daar nog het volgende aan toe:

“Op dit moment willen we de Bitcoin prijs niet lager zien dan $10.200. Gaan we wel lager kan het weleens lelijk gaan worden en gaan we wellicht richting de $9.600 en mogelijk zelfs lager bewegen.”

Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN