Bitcoin Goud

Bitcoin (BTC) is beter dan goud, volgens Tyler Winklevoss

Mede-oprichter en CEO van cryptocurrency exchange Gemini, Tyler Winklevoss, heeft recent in een Twitter bericht aangegeven dat Bitcoin (BTC) goud verslaat. Hij zei:

“Bitcoin is beter in goud zijn, dan goud zelf. En niet zomaar, maar zo’n 10x beter.”

De kloof tussen oudere generatiebeleggers en jongere beleggers is in de afgelopen jaren flink toegenomen, vanwege het controversiële debat over de twee opties voor opslag van waarde: goud en Bitcoin. De koningsmunt is de afgelopen jaren flink in prijs gestegen en voor velen wordt het nu meer gezien als waarde-opslag dan als een valuta die alleen voor transacties bestemd is. Bitcoin wordt dan ook vaak met goud vergeleken.

Eerder gaf Tyler Winklevoss al aan dat Bitcoin goud zal vervangen als wereldwijde veilige haven. In de analogie van Tyler Winklevoss wordt de goudvoorraad momenteel beperkt door het vermogen van mensen om het nog steeds te delven. Hij vervolgde echter dat er geen limiet is aan de goudvoorraad in het universum.

Omdat Tyler Winklevoss een jongere generatie-investeerder is en iemand die zijn geld heeft verdiend met Bitcoin, kan zijn perspectief worden begrepen. Echter heeft heeft een oudere generatie-investeerder Peter Schiff, openlijk aangegeven dat BTC nooit met goud kan worden vergeleken, vooral niet in waarde. Bitcoin is volgens de analogie van Peter Schiff zo volatiel in marktprijs en niet tastbaar. Hij pleit ervoor dat beleggers goud kopen, omdat het een zekere investering is om waarde te behouden.

Zoon van Peter schiff koopt Bitcoin

Ironisch genoeg heeft de zoon van Peter Schiff ook besloten om de koningsmunt bij te kopen. Dit uiteraard zonder de goedkeuring van zijn vader. Ook opmerkelijk om te vertellen is dat Peter Schiff onlangs openlijk zijn foute Bitcoin koers voorspelling heeft toegegeven. We hebben hem in het verleden namelijk nooit horen zeggen dat hij het bij het verkeerde eind had.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN