LG Kakao blockchains

Ethereum Classic werkt samen met ChainSafe en OpenRelay om 51% aanvallen te voorkomen

Ethereum Classic heeft in de maand augustus drie keer te maken gehad met een aanval op haar eigen blockchain en hoopt met een nieuw partnerschap de 51% aanvallen te voorkomen. In een blogpost heeft Ethereum Classic bekendgemaakt dat zijn Core Dev Team gaat samenwerken met zowel ChainSafe als OpenRelay. Het doel van de samenwerking is om technische reacties te ontwikkelen en deze te testen om zo het netwerk veiliger te maken.

Wo oprichter en voorzitter van ETC Labs, zei het volgende over de samenwerking:

“OpenRelay en ChainSafe zijn beide goed bekend met Ethereum Classic, door samen te werken, zullen enkele van de meest briljante geesten in blockchain het probleem van 51% tegelijk aanpakken. Het team zal extra expertise inbrengen in Proof-of-Work-beveiligingssystemen en testomgevingen.”

OpenRelay zal zich tijdens de samenwerking inzetten om Ethereum Classic te helpen bij “praktische simulaties en het ontwikkelen van modellen voor de voorgestelde functies”. Daarnaast zal OpenRelay een testnetinfrastructuur opzetten en het ontwerpen en implementeren van testnets. Dit terwijl ChainSafe werkt aan een herziening van de vele beveiligingsvoorstellen om het netwerk veilig te houden.

Austin Roberts , oprichter en CEO van OpenRelay, zei het volgende over de samenwerking:

“We geloven dat de oplossingen waar we aan werken een enorme sprong voorwaarts zullen zijn voor Ethereum Classic, en we kijken ernaar uit om samen te blijven werken met de vele getalenteerde individuen bij ETC Labs die het van concept naar realiteit hebben gebracht.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN