PayPal cryptocurrencies

bitFlyer Europe voegt PayPal toe voor stortingen in euro

Cryptocurrency exchange bitFlyer Europe, wil de toegangsdrempel om cryptocurrencies te adopteren voor mensen in Europa verlagen. Om die reden is het een nieuwe samenwerking aangegaan met de betalingsgigant PayPal en kunnen gebruikers vanaf nu euro’s storten met hun PayPal-rekening om cryptocurrencies te kopen. Dit werd vandaag in een officieel persbericht bekendgemaakt op 21 september.

De nieuwe ontwikkeling is erg belangrijk voor bitFlyer Europe, aangezien PayPal een van de meest gebruikte digitale betaaldiensten is, zowel in Europa als wereldwijd. PayPal heeft in Europa naar verluidt een marktaandeel van 35 procent. Met PayPal als betalingsmogelijkheid zorgt bitFlyer ervoor dat het vanaf nu gemakkelijk wordt voor inwoners uit Europa om cryptocurrencies aan te schaffen.

Andy Bryant, COO van bitFlyer Europe, zei het volgende over de nieuwe samenwerking:

“We zijn er trots op gebruikers de mogelijkheid te bieden om hun PayPal-rekeningen te gebruiken om geld te storten voor de aankoop van cryptocurrencies. De integratie van PayPal voegt een nieuwe financieringsbron toe voor bitFlyer-gebruikers. Duizenden bitFlyer-gebruikers gebruiken PayPal al voor fiat-transacties. Nu kunnen gebruikers bitcoin en andere cryptocurrencies op dezelfde manier kopen.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De integratie biedt bitFlyer-gebruikers een alternatief voor de traditionele aanbetalingsmethoden die momenteel toegankelijk zijn via het bitFlyer Europe-handelsplatform, inclusief bankoverschrijvingen. Bij traditionele betaalmethoden kan het tot drie werkdagen duren voordat stortingen zijn voltooid. Met PayPal zijn stortingen meestal bijna onmiddellijk.”

Cryptocurrency exchanges die ook PayPal hebben geïntegreerd

bitFlyer Europe is gelanceerd in 2018 en een dochteronderneming van bitFlyer, het moederbedrijf in Japan. De samenwerking tussen PayPal is en een cryptocurrency exchange is niet de eerste en zal waarschijnlijk nog vaker voorkomen in de cryptocurrency-industrie. Broker eToro heeft de betalingsdienst al opgenomen als een optie voor zijn gebruikers om cryptocurrencies te kopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN