Bitcoin koers

Bitcoin koers onder de $11.000, maar wanneer zullen we richting de $12.000 stijgen?

Het is Bitcoin (BTC) gisteren alweer gelukt om de $11.000 grens te doorbreken. De koningsmunt bereikte een koers van $11,179.79 op Binance. Toch is het de bears gelukt om de Bitcoin koers afgelopen nacht weer onder het niveau van $11.000 te brengen, waardoor de koers op het moment van schrijven rond de $10.960 beweegt.

Bron: Binance

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bitcoin koers moet de $11.200 doorbreken

Het is belangrijk voor de Bitcoin koers om de support van $11.200 te breken, omdat dit een van de laatste supports is vóór $12.000. Een analist gaf aan dat het omdraaien van $11.200 in support een noodzakelijke volgende stap is. Terwijl hij sprak over de huidige technische vooruitzichten van Bitcoin, gaf hij aan dat hij dit niveau nauwlettend in de gaten houdt om te zien hoe de Bitcoin koers op $11.200 reageert. Hij zei het volgende op Twitter:

“Bitcoin HTF-update: doelwit / grote weerstand is eindelijk bereikt, als je je zorgen maakt over prijsdaling vanaf hier en het gebruik van hefboomwerking, sluit dan je positie en wacht tot dit niveau wordt omgedraaid in support. $11.200 is een belangrijke hogere time frame (HTF)-niveau om te draaien, dat zal niet zo makkelijk zijn.”

Bron: Twitter

BTC boven de $10.700 is bullish

We spraken ook met Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Telegram kanaal) en hij gaf het volgende aan in gesprek met ons over de Bitcoin koers:


“In onze analyse van gisteren gaven we aan dat we na een break-out de toen getekende diagonale resistance de $11.100 zouden testen en we daar een daily close boven wilden zien. Zoals te zien is op de chart is de $11.000 getest, maar hebben we dit keer een zware rejection gekregen, waardoor Bitcoin is teruggevallen tot de $10.800 zone.”

Hij gaf verder aan dat deze range zeer belangrijk is, mochten we voor de short-term bullish willen blijven. Volgens Daan kunnen we overigens zien dat zich een nieuwe trend heeft gevormd die we al meerdere keren hebben aangetikt, dus deze zal hij dan ook nauwlettend in de gaten blijven houden. Zijn bias is voor de short-term vooralsnog bullish zolang de Bitcoin koers boven de $10.700 blijft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN