Binance Card

Binance Visa Card is nu beschikbaar in Europa!

De toonaangevende cryptocurrency-exchange Binance heeft zijn Binance Visa Card officieel gelanceerd in Europa, waardoor gebruikers overal waar Visa als betaalmiddel wordt geaccepteerd betaald kan worden door middel van cryptocurrencies. Dit volgens een persbericht dat gisteren door de beurs gepubliceerd werd.

Volgens het bericht kunnen gebruikers met de Binance Visa Card transacties uitvoeren op meer dan 60 miljoen locaties over de hele wereld en kan virtueel worden gekoppeld aan Google Pay en Samsung Pay. De kaart heeft naar verluidt geen abonnements- en onderhoudskosten. Daarnaast brengen transacties in euro’s geen transactiekosten met zich mee, hoewel er mogelijk kosten vanuit derden in rekening gebracht kunnen worden.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Volgens de aankondiging wordt de Binance Card mogelijk gemaakt door Swipe, een uitgever van cryptocurrency-debetkaarten die de cryptocurrency-exchange eerder dit jaar heeft verworven voor een niet nader genoemd bedrag. De beurs zei het volgende in het bericht:

“De Binance Card, mogelijk gemaakt door Swipe, werkt als uw traditionele debetkaart, maar in plaats van fiat houdt u digitale activa aan, zoals BTC, BNB, SXP en BUSD.”

De kaart wordt gekoppeld aan een Card Wallet binnen in je Binance-account en gebruikers kunnen de portemonnee aanvullen met geld dat in hun accounts is opgeslagen. Wanneer gebruikers geld uitgeven met hun Binance Card, worden de cryptoassets automatisch omgezet in hun lokale valuta.

Binance heeft ook een crypto-cashback-programma uitgerold voor degenen die de Binance Visa Card gebruiken, dat tot 7% ​​cashback biedt op elke aankoop die ermee wordt gedaan. De beurs beweert dat dit het hoogste tarief is dat op de markt beschikbaar is.

Het cashback-bedrag is afhankelijk van het gemiddelde aantal BNB dat een gebruiker, gedurende een periode van 30 dagen, aanhoudt. Wanneer je minder dan 10 BNB vasthoudt, krijg je 1% cashback, echter zal het cijfer stijgen als je meer BNB besluit te houden. Degenen met meer dan 6.000 BNB (bijna $170.000) krijgen 7% cashback in de vorm van BNB.

De beurs telt alle BNB van de gebruiker, zolang deze op Binance staat. Nadat de aanvragen van gebruikers zijn goedgekeurd, is er onmiddellijk een virtuele kaart voor hen beschikbaar. De beurs zei dat het “extra voordelen en privileges zal blijven bieden aan dit programma, inclusief speciale campagnes met meer digitale middelen”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN