Bitcoin Nieuws

Is de Bitcoin koers op weg naar $12.000?

De Bitcoin (BTC) koers wordt steeds bullisher en terwijl BTC de afgelopen weken zwakte vertoonde, steeg het gisteren naar $10.930 op Binance. Na een prijsstijging die Bitcoin naar ongeveer $12.400 bracht, begon de koningsmunt aan een vrije val, waardoor de koers uiteindelijk onder de vijf cijfers kwam. Echter duurde het niet lang of de Bitcoin koers was alweer gestegen boven het bereik van $10.000.

De koers beweegt op het moment van schrijven op $10.890.

Bron: Binance

(Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting)

Bitcoin koers levels om in de gaten te houden

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichael heeft aangegeven dat we twee Bitcoin koers levels goed in de gaten moeten houden. Hij zei:

“Levels om te bekijken op $BTC. Wordt $10.900 gebroken vervolgens-> $11.300 . Verliezen we $10.600 dan zakken we naar -> $10.300.”

Gisteren plaatsten wij ook een Bitcoin analyse van CryptoCointalk. Ze gaven aan dat Bitcoin koers een mooi level heeft gebroken en BTC ervoor moeten zorgen dat het het dagelijkse level weet vast te houden om het bullish momentum intact te houden. Lees hier de volledige analyse!

Wall street legend koopt Bitcoin

Wall Street legend Jim Cramer heeft zojuist bekendgemaakt dat hij Bitcoin heeft gekocht. Hij bracht het nieuws naar buiten via Twitter, echter was het kopen van BTC niet voor zichzelf, maar voor zijn kinderen. Hij zei:

“@tylerwinklevoss Dankjewel, Tyler .. Ja .. kopen voor mijn kinderen om ze in vertrouwen te bewaren!”

Bron: Twitter

Jim Cramer legde verder ook uit hoe het is gekomen dat hij Bitcoin heeft aangeschaft voor zijn kinderen. Hij legde uit dat hij dit deed na het recente artikel van Winklevoss Capital, genaamd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN