Justin Sun DeFi

TRON verlengt Genesis-mining voor SUN met 14 dagen

Het welbekende cryptocurrency-project TRON (TRX) heeft maandag aangekondigd dat het de Genesis-mining van $SUN gedurende 14 dagen na de lancering op 16 september 2020 zal openhouden. In een Twitter-thread verklaarde TRON mede-oprichter en CEO Justin Sun dat gebruikers toegang zullen hebben tot LP-mining zonder hun ingezette TRX-tokens nog eens 14 dagen te verliezen, en hoge opbrengsten verdienen door “Migrate to Official Pool” te kiezen.

De SUN-token is gericht op het bouwen van een robuust DeFi-ecosysteem binnen het TRON-netwerk, ontworpen voor TRON-governance. Het is volledig in handen van de gemeenschap zonder investeringen van VC’s of PE’s.

Justin Sun tweette het volgende:

De SUN Mining Pool-gemeenschap heeft onlangs een observatielijst aangekondigd die zou dienen als referentie voor de notering van pools. De lijst bevatte zowel TRC-10/20-tokens als niet-TRON-tokens, zoals BTC, ETH, XRP, JFI, DICE, enz.

In een officiële Medium-post verklaarde TRON dat het zal overwegen om Genesis-mining uit te breiden als het de komende dagen een hype krijgt. Het liet ook weten dat er dagelijks 10.000 SUN-tokens zullen worden gedolven uit de nieuwe pools. Na de aankondiging krijgen degenen die geïnteresseerd zijn in TRX-staking een staking- en miningkanaal aangeboden waar ze hun TRX-bezit kunnen inzetten voor SUN-beloningen, zonder deel te nemen aan LP-mining.

Dit zal gebruikers verleiden die op zoek zijn naar een hoger rendement zonder hun uitgezet TRX te belasten met de TRX-stakingpool. Ook zorgt de SUN Mining Pool voor een hoger rendement, waardoor directe stortingen en opnames intact blijven.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN