Bitcoin koers

Max Keiser voorspelt dat de aankomende crisis landen richting Bitcoin zullen duwen

De bekende Bitcoin-bull en gastheer van Keiser Report, Max Keiser, heeft onlangs aangegeven dat landen zich binnenkort tot Bitcoin (BTC) zullen wenden om te ontsnappen aan de wereldwijde inflatie van fiat-valuta’s.

In de meest recente editie van Blockchain Interviews voorspelde Keiser dat investeerders en wereldwijde mogendheden zich zouden wenden tot waardeopslagmiddelen in het geval van fiat mislukking. De Bitcoin-bull zei dat de markt voor goud niet zou voldoen aan de honger van investeerders, wat zou leiden tot een aanzienlijke overloop naar BTC en andere cryptocurrencies.

Hij zei het volgende:

“Je werkt door de cijfers en er is gewoon niet zoveel [goud] in de buurt. Als je 300 ton goud moest kopen, zul je het niet vinden, niet tegen de huidige prijs. Het zal zijn als ‘Oké, ik verkoop je 300 ton goud, maar ik ga het je verkopen voor $25.000 per ounce, je kunt alles krijgen wat je wilt voor $25.000.”

Keiser vervolgde en zei dat centrale banken zich zouden wenden tot Bitcoin en soevereine vermogensfondsen als toevluchtsoord. Hij gaf aan dat centrale banken de bewezen beveiliging van Bitcoin en het ‘99,9% fail-proof’-ontwerp zouden gaan erkennen als een aantrekkelijk alternatief voor fiat.

“Je zult zien dat landen Bitcoin beginnen te verzamelen en ook beginnen met minen van Bitcoin, en dan zullen ze het geld gaan subsidiëren, wat ze normaal gesproken in de energie-industrie zouden subsidiëren, in de Bitcoin-mining-markt. Dus dan gaat het spel pas echt beginnen.”

Keiser voorspelde dat landen Bitcoin-mining zouden gaan ‘subsidiëren’ om de veiligheid en concurrentie te behouden, wat zou leiden tot een daaropvolgende prijsexplosie tot wel $400.000. Het is echter nog maar de vraag of deze theorie uiteindelijk uitkomt.

Wat denken jullie? Zijn jullie het eens met Max Keiser? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN