Bitcoin koers

Raoul Pal heeft meer dan 50% van zijn portfolio in Bitcoin

De welbekende Raoul Pal – voormalig bij Goldman Sachs en oprichter en algemeen directeur van Global Macro Investor – heeft aangegeven dat hij groots inzet op de toekomst van Bitcoin (BTC).

Hij heeft namelijk in een recente update op Twitter aangegeven dat op dit moment meer dan de helft van zijn portfolio toegewijd is aan de koningsmunt. Tevens overwoog hij publiekelijk hoe ver hij moest gaat in zijn ‘gok’ op Bitcoin, waarbij hij aangaf te denken dat het één van de meest lucratieve activa van het komende decennium zal zijn.

Hij tweette het volgende:

Hij ging verder met:

“Is het mogelijk om onverantwoord nog meer long te gaan of is het onverantwoord long tot de max? Ik vraag het voor een vriend…”

De bekende belegger zei echter wel dat zijn risicobeheer een hoog risico inhoudt en dat het niet iets is wat iedereen zou moeten nastreven:

“We zijn ons allemaal 100% bewust van het neerwaartse risico van een activa van 60 vol … dit is geen trade voor een overgrootmoeder.”

De directeur van Global Macro Investor zegt dat hij de mogelijkheid heeft geaccepteerd dat Bitcoin helemaal tot nul kan dalen, maar dat er wel een methode achter zijn waanzin zit:

“Ik wil gewoon duidelijk zijn met betrekking tot het zijn van onverantwoord long op Bitcoin: ik gebruik geen hefboomwerking. Ik verwacht volledig dat ik te maken kan krijgen met een daling van 50% en ik vind het prima. Ik kijk naar mijn allocatie versus liquide middelen, en niet naar mijn huis enz. Ik heb geluk dat ik een inkomstenstroom heb, wat essentieel is.”

In mei gaf Pal nog aan dat Bitcoin één van de beste technische setups aller tijden lijkt binnen te gaan en op lange termijn naar $1 miljoen zou kunnen gaan. Dit is waarschijnlijk ook een grote reden waarom hij besloten heeft om veel geld in de koningsmunt te stoppen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN