Bitcoin koers

Drie trams in Hong Kong tonen Bitcoin advertentie

In Hong Kong rijden sinds 11 september drie dubbeldekker trams met daarop Bitcoin (BTC) afgebeeld en een bijpassend slogan. Het doel is om mensen over Bitcoin te informeren en op grote schaal het bewustzijn van BTC te vergroten. De educatieve campagne is gelanceerd door de Bitcoin Association of Hong Kong en heeft op 11 september de start aangekondigd. Het gemeenschapsinitiatief wordt gecoördineerd door een organisatie met meer dan 5.000 leden en de campagne is met donaties van de gemeenschap gefinancierd.

Bitcoin dubbeldekker tram campagne

De verschillende advertenties zijn tussen 11 september en 8 oktober zichtbaar, waarbij de dubbeldekkers zelf worden van voor naar achter met het Bitcoin logo versierd zijn. De trams zullen de komende vier weken op verschillende routes rijden.

De campagne focust zich ook op het laten zien van het belang van schaarste en hoe deze in verband staat tot een gezond monetair beleid. Op een dubbeldekker is een advertentie te zien die verwijst naar het oneindig drukken van geld in de Verenigde Staten in 2020. Dit naar aanleiding van de COVID-19 epidemie. Er staat:

“Er zijn in 2020 meer Amerikaanse dollars gedrukt dan er in 2009 waren. Er zullen maar 21 miljoen Bitcoin zijn.”

Bron: Bitcoin.org.hk

Zie hieronder één van de trams voorbij rijden:

In een blogbericht waarop het evenement werd aangekondigd, werd vertelt dat het Bitcoin gemeenschap hoopt op een gesprek over hoe de cryptocurrency een rol kan spelen bij het leveren van de economische infrastructuur voor een nieuwe en snel digitaliserende wereldwijde markt.

De Hong Kong Bitcoin Association zei het volgende over de campagne:

“We hopen dat de campagne ons de gelegenheid zal geven om te bespreken hoe BTC past in een snel digitaliserende wereldeconomie, de kansen en gevaren van drastische technologische vooruitgang en de implicaties van digitale, verifieerbare schaarste.”

Grayscale haalt $217 miljoen op door Bitcoin TV-reclame

In augustus lanceerde Grayscale Investments een Bitcoin TV-reclame op de Amerikaanse televisie. De crypto-vermogensbeheerder maakte bekend dat het een recordbedrag aan investeringen heeft binnengehaald. Lees hier het hele artikel!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN