Ethereum

Ontwikkeling op Ethereum bereikt hoogste punt in 7 maanden

De ontwikkeling op Ethereum (ETH) heeft het hoogste punt in zeven maanden bereikt. De laatste keer dat de ontwikkelingsactiviteit op Github zo hoog was, was in februari 2020. Deze stijging in ontwikkelingsactiviteit laat zien dat DApp ontwikkelaars steeds meer de voorkeur geven aan ETH. Dit volgens een analyse van Santiment Feed die de volgende grafiek op Twitter deelde:

“Santimentfeed geeft aan dat Ethereum Github-ontwikkelingspercentages bereikt die niet meer zijn gezien sinds februari (een hoogste punt in 7 maanden). Ethereum blijft zich inzetten als het meest innovatieve netwerk in de crypto-industrie, inclusief de vele ERC-20’s onder zijn paraplu.”

Bron: Twitter

DeFi zorgt voor stijging

De gedecentraliseerde finance (DeFi) industrie is zeker een reden waarom het netwerk van Ethereum zo hard gegroeit is. De totale activa die momenteel is vergrendeld in smart DeFi-app-contracten staat op het moment van schrijven op 8.31 miljard. Bovendien hebben de top drie samen meer dan $3 miljard aan totale waarde vergrendeld. Recentelijk daalde de gedecentraliseerde finance markt nog met 20% door de crash van Bitcoin, echter lijkt dit allemaal te herstellen.

Ethereum 2.0 kan in november al gelanceerd worden

De lancering van Ethereum 2.0 is één van de meest grote en langverwachte gebeurtenissen in de crypto-markt dit jaar. Raul Jordan, die deel uitmaakt van het team van ETH 2.0, suggereert dat Ethereum 2.0 weleens in november gelanceerd kan gaan worden. Op voorwaarde dat alles soepel verloopt voorafgaand aan de upgrade.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN