Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) tikt $25.000 aan – Nostradamus voorspelt een eindejaarsrally

Bitcoin: King van de Cryptojungle!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Geen enkele cryptocoin kan eromheen en ze zijn allemaal afhankelijk van de enige king of the jungle, Bitcoin (lees ons artikel van afgelopen week). Deze week hebben wij daarom aandacht voor deze munt. Het is opvallend hoe dominant BTC blijft en hij lijkt zich op te gaan maken voor een eindejaarsrally! De altcoins hebben in de afgelopen periode de ruimte gekregen van Bitcoin. Wat we nu zien is dat de BTC Dominantie een bodem heeft gevormd en steeds vaker de bovenkant de ‘downchannel’ opzoekt!

Wij zijn ervan overtuigd dat BTC snel laat zien wie de baas is, waarbij we een dominantie van 65-70% niet uitsluiten. We staan hierin niet alleen en zien dat er steeds meer ‘long trades’ geopend worden. Dit zegt iets over de verwachting van de markt. Positiviteit keert terug en met nieuw geld in de markt zal dit de prijzen naar een nieuwe all time high leiden!

Bron: Tradingview BTC Dominance | 13.09.2020 | Nostradamus | 2 Days |

Wij delen de markt op in 5 segmenten

1: Echt bewezen cryotomunten (o.a. BTC, XMR, ETH, LTC) 40%
2: Platformen (o.a. EOS, LISK) 20%
3: Applicaties die reeds werken (o.a. Loki) 10%
4: Projecten die veelbelovend zijn en privacy bevorderen (o.a. Wow, ARRR) 10%
5: Coins alleen om te traden 10%

Bron: Tradingview BTC-USD | 13.09.2020 | Nostradamus | 1 Days |

Conclusie BTC-USD 

Bitcoin beweegt op de onderkant van de trendlijn verder omhoog. Zoals we zien hoeft BTC deze trend alleen maar verder te volgen en zal vervolgens boven de Ichimoku Cloud komen. We weten inmiddels dat de kans op een forse stijging dan aanwezig is. Bij het oogje komt Bitcoin op een interessant punt, omdat ook de bovenste trendlijn dan doorbroken zal zijn. Op basis van de technische analyse ziet het ernaar uit dat BTC naar ongekende hoogte zal stijgen. 

Aan de onderkant hebben we steun van een zeer sterke R/S level, FIB level 0.618, trendlijn, onderkant Ichimoku Cloud en straks bovenkant Ichimoku Cloud. Mis deze moonshot niet, je bent gewaarschuwd (dit is geen financieel advies)!

Challenge

We zijn op dit moment bezig met een Challenge, hierin proberen we van 0.1 BTC naar 10 BTC in een jaar te komen!
Volg ons op telegram: Crypto trading NL | Nostradamus | Benelux / België / Nederland | Dutch

Nostradamus is een Professionele Cryptogroep met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de stock als de cryptomarkt. Wij traden op basis van TA (Technische Analyse). 

Volg ons op Telegram en stel gerust je vragen en kijk op onze website voor meer gratis trainingen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN