Coinfloor delist Ethereum

Ripple bestuurslid geeft aan dat hij XRP, BTC, ETH en BAT bezit

David Schwartz – chief technology officer van Ripple – zegt dat hij, naast XRP, verschillende andere cryptocurrencies bezit. Zo heeft hij aangegeven dat Bitcoin (BTC) en XRP het grootste deel van zijn cryptoportfolio vertegenwoordigen, maar ook Ethereum (ETH) en Basic Attention Token (BAT) bezit. De laatste is natuurlijk opvallend, aangezien BAT niet tot één van de grotere munten behoort.

Hij tweette het volgende:

Wat is Basic Attention Token?

BAT is een ERC-20-token dat bovenop de Ethereum-blockchain is gebouwd en heeft een marktkapitalisatie van bijna $385 miljoen, en staat op de 43ste positie op CoinMarketCap. Het activum handelde in de tweede helft van augustus rond de $0,35 – $0,40, maar is sindsdien gedaald tot ongeveer $0,26 op het moment van schrijven.

Basic Attention Token is een utility-token voor een open-source en gedecentraliseerd gebaseerd digitaal advertentieplatform. Het BAT-ecosysteem omvat ook Brave Browser, een open-source webbrowser die tracking voorkomt en decentralisatie bevordert als een manier om bedrijfscontroles en gecentraliseerde macht te doorbreken.

Schwartz zei in mei dat “wereldwijde onzekerheid over de regelgeving” het voor Ripple-functionarissen moeilijker maakt om hun XRP-belangen en/of meningen te bespreken. De Ripple CTO merkte destijds ook op dat hij nog slechts 5% van de Bitcoin bezat die hij ooit bezat.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN