SushiSwap

Plot twist: Oprichter SushiSwap, Chef Nomi, heeft zijn $14 miljoen teruggegeven

De afgelopen week is er al veel op onze website verschenen over SushiSwap (SUSHI). Vorige week werd duidelijk dat de anonieme maker van het protocol, bekend als Chef Nomi, $14 miljoen uit de liquiditeitspool van $SUSHI trok. Als gevolg hiervan werd hij beschuldigd van het orkestreren van een exit-scam, die hij uiteraard ontkende.

Vreemde plot twist in het verhaal

In een vreemde twist in het verhaal, heeft Chef Nomi gisteren zich publiekelijk verontschuldigd en het geld teruggegeven. Als onderdeel van zijn spijt heeft hij nu besloten om de gemeenschap te laten beslissen hoeveel geld ze hem willen betalen voor het maken van het protocol. Dit heeft echter voor wat verwarring in de DeFi-gemeenschap gezorgd.

Chef Nomi tweette het volgende:

Chef Nomi SushiSwap

Hij ging verder met:

Chef Nomi SushiSwap

Zijn Twitter-posts gingen nog verder, echter de belangrijkste tweet moet nog komen, namelijk:

Chef Nomi SushiSwap

Zoals hierboven te zien is, heeft hij al zijn tokens, ter waarde van $14 miljoen, teruggestort en is hij van plan om de community te laten beslissen hoeveel hij zou moeten krijgen voor zijn werk.

Verwarring in de crypto-gemeenschap

Crypto-Twitter was uiteraard, net als jij en ik, erg verward over dit bericht. Sommigen steunde zijn beslissing en prezen hem voor zijn eerlijkheid, terwijl andere wat harder voor Chef Nomi waren. Hieronder een aantal reacties:

Alex Masmej, de man die getokeniseerde versies van zichzelf online verkocht, schreef:

“#SushiSwap stuurt het geld terug?? Wat is deze tijdlijn in godsnaam??”

James Bang, CEO van Zeo Capital, zei:

“Voor alle haat van Chef Nomi (terecht) heeft ontvangen, heb ik nog nooit iemand zien doen wat hij heeft gedaan. Hij heeft 14 miljoen dollar teruggeven aan de #SushiSwap-gemeenschap en verantwoordelijkheid genomen. Tijd om Chef Nomi te vergeven.”

Maar het grootste deel van Twitter schrok nog steeds van wat er was gebeurd. William Savas, een vastgoedinvesteerder in New Jersey, antwoordde:

“Het gekke is dat mensen deze man nog steeds echt vertrouwen!! Heeft iedereen zijn verdomde verstand verloren!! Tal van andere gerenommeerde projecten om in te investeren! Iedereen is op zoek naar een snelle dollar en brand zijn handen.””

Chef-kok Nomi is ondertussen stil gebleven. Hij twitterde het volgende als onderdeel van zijn verontschuldiging:

“Ik zal op de achtergrond blijven deelnemen aan de discussie en technische implementatie van SushiSwap. Maar ik heb geen controle. Zal niet in de schijnwerpers staan. Zal geen deel uitmaken van het bestuur.”

Hoeveel de community uiteindelijk aan de oprichter van SushiSwap gaat geven is nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat dit een van de vreemdste verhalen is die wij ooit gezien hebben in de crypto-markt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN