Elon Musk Bitcoin

Je hebt minimaal 1 BTC nodig, aldus Adam Curry

Beroemdheid en podcaster Adam Curry, die tevens bekendstaat in Nederland als de ex-man van Patricia Paay en Micky Hoogendijk, beschreef het belang van het bezitten van minimaal 1 Bitcoin (BTC) aan de wereldberoemde podcaster en komiek Joe Rogan.

Curry belichtte het belang van de koningsmunt in de moderne wereld, waarin het internet een steeds belangrijkere rol speelt. Hij gaf aan dat de digitale wereld momenteel gedijt op de verkoop van persoonlijke gegevens, bankactiviteiten en gecentraliseerde controle.

Het gesprek ging ongeveer zo:

  • Adam Curry: “De apocalyps komt eraan, en je hebt een Bitcoin nodig – tenminste één.”
  • Joe Rogan: “Ben jij een Bitcoin-verkoper, Adam Curry?”
  • Adam Curry: “Ik was erg anti-Bitcoin, totdat ik er een heleboel van verkocht voor ongeveer $900. In het begin gaven mensen ze me gewoon en ik ontkende het.”

Hij verwees vervolgens naar de vooruitgang van de industrie in het afgelopen decennium. Hij gaf tevens aan dat hij niet gelooft in al de andere altcoins. Hierop reageerde Rogan met de vraag waarom BTC op de eerste plaats blijft tussen duizenden andere crypto-activa, en vroeg zich af of een ander actief de koningsmunt zal gaan inhalen.

Adam Curry reageerde met het volgende:

“Tien jaar aan gegevens hebben aangetoond dat Bitcoin echt de enige is die je kunt vertrouwen.”

Check de video clip hieronder:

Wil je liever de volledige aflevering bekijken? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN