Brave

Brave Browser voegt een beveiligingslaag toe tegen phishing-aanvallen

Brave Browser gaat samenwerken met cybersecuritybedrijf PhishFort. Het doel is om cryptocurrency gebruikers te beschermen en cybercriminelen op afstand te houden.

Brave kondigde in een Twitter bericht aan hoe de privacygerichte browser de integratie van de technologie van PhishFort gebruikers kan beschermen tegen kwaadwillende aanvallen.

“Brave gebruikt nu de open-source antiphishing-oplossingen van PhishFort voor onze in-browser crypto-wallets om onze gebruikers beter te beschermen. De spamlijst van PhishFort detecteert crypto-scams en waarschuwt onze gebruikers onmiddellijk voor verdachte domeinen.”

Bron: Twitter

PhishFort heeft al een samenwerking met cryptocurrency bedrijven zoals Binance Labs en MyEtherWallet. Het bedrijf loopt voorop bij het opsporen en verspreiden van Web3 phishing-scams.

In een blogpost merkt PhishFort op dat cyberdieven de emoties van hun slachtoffers proberen uit te buiten om succesvolle aanvallen te lanceren.

“Ze gebruiken een combinatie van urgentie, angst om iets te missen (FOMO) en angst om negatief beïnvloed te worden (door een hard fork, ICO, token migratie of andere actiegerichte items) in de hoop dat de beoogde persoon snel zal handelen en nooit zal merken dat hij interactie heeft met een kwaadaardige applicatie.”

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency. Heb je de Brave browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Belonen met Brave

Vanaf nu is het ook mogelijk om ons via Brave een ‘tip’ te geven oftewel te belonen. Maar wat is het nou precies? Je kunt het zien als een soort fooi die je zonder veel moeite te doen doneert. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat je de content leuk vindt of erg betrokken bent bij de community. Op deze manier kun je dus je waardering laten blijken.

Klik hier en volg meteen de stappen om ons te kunnen ‘tippen’.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN