Binance Nieuws

Binance lanceert nieuwe exchange in Turkije genaamd Binance TR

‘S werelds grootste en bekendste cryptocurrency exchange, Binance, heeft de lancering aangekondigd van Binance TR. De nieuwe cryptocurrency exchange is een fiat-naar-crypto en crypto-naar-crypto-exchange voor gebruikers in Turkije. Inwoners van Turkije hebben door de nieuwe cryptocurrency exchange de mogelijkheid om cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) te kopen en te verhandelen.

“Introductie van de nieuwe lokale exchange @BinanceTR! #Binance betreedt formeel de Turkse markt. U kunt nu crypto uitwisselen met Turkse Lira op http://trbinance.com!”

Binance TR brengt TRY handelsparen

Volgens de officiële blogpost, kunnen Binance TR gebruikers nu Turkse lira (TRY) storten en opnemen via hun bankrekening en rechtstreeks in cryptocurrencies handelen met TRY-paren.

Bij de lancering ondersteunt Trbinance.com de handel voor de volgende paren: BTC / TRY, ETH / TRY, USDT / TRY, XRP / TRY, BNB / TRY, BUSD / TRY en BTC / USDT, ETH / USDT, XRP / USDT, BNB / USDT, BUSD / USDT. Er zullen in de toekomst naar verluidt nog meer munten / tokens worden toegevoegd.

Binance-oprichter en CEO Changpeng Zhao zei in een verklaring:

“Turkije is niet alleen een van de leidende landen op het gebied van blockchain-acceptatie, maar ook een belangrijke overbruggingsmarkt voor de wereldeconomie, die Azië met Europa verbindt. De belangstelling voor en ontwikkeling in de crypto-ruimte vanuit Turkije is dynamisch geweest vanaf de begintijd van Binance. We kijken ernaar uit om een lokaal crypto-uitwisselingsplatform aan te bieden, dat samen door ons en onze Turkse gemeenschap zal worden gevormd en ontwikkeld.”

Zesde dochteronderneming van Binance

Met de nieuwe lancering heeft Binance ervoor gezorgd dat dit inmiddels de zesde dochteronderneming wordt. Eerder werden er al dochterondernemingen opgezet in Singapore, Korea, Oeganda, Jersey en de Verenigde Staten. Binance lanceert dit najaar zijn volgende dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk.

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN