Ethereum Nieuws

Ethereum gaat de komende tijd beter presteren dan Bitcoin, aldus analist

Ethereum (ETH) is de afgelopen weken één van de sterkste grote cryptocurrencies geweest en heeft in slechts een paar dagen tijd kunnen stijgen van dieptepunten van $370 naar hoogtepunten van $490. Tevens heeft de munt dit jaar meerdere keren de kar getrokken, waar de rest van de crypto-markt, inclusief Bitcoin (BTC), op mee heeft kunnen liften.

Uiteraard is deze sterkte goed te verklaren door de sterke opkomst van DeFi. Deze intense kracht wankelde gisteren echter, toen de prijs begon te dalen en een dieptepunt van $377 bereikte. Dit wist vrijwel al zijn recente winsten uit te wissen en bracht het terug in dezelfde consolidatiefase waarin het zich iets meer dan een week geleden ook al in bevond.

De verkoopdruk die gisteren werd waargenomen, was behoorlijk intens en dwong de Ethereum koers om van een maximum van $450 naar een dieptepunt van $377 te duiken. Nadat het dit dieptepunt aan had getikt, was het in staat om een ​​scherpe rebound neer te zetten, hoewel het nog moet terugklimmen naar de lagere $400-regio.

Het is echter belangrijk op te merken dat terwijl Ethereum gewoon handelt waar het nog maar een week geleden was, de Bitcoin koers momenteel er nog slechter aan toe is. De koningsmunt is namelijk gedaald naar niveau’s die in meer dan een maand niet gezien zijn.

Dit heeft ertoe geleid dat een analist, @TheCryptoCactus op Twitter, heeft opgemerkt dat hij gelooft dat ETH op korte termijn veel beter zal presteren dan BTC. Terwijl hij sprak over zijn technische vooruitzichten, merkte de analist op dat Ethereum technisch in een veel betere positie lijkt te verkeren dan Bitcoin.

Hij tweette het volgende:

“ETH HTF Update: Eerlijk gezegd 100x beter uitzien dan Bitcoin momenteel … Deze belangrijke ondersteuning van $380 is van cruciaal belang om te behouden als we geen verdere terugval van 15% willen zien … Het HTF-momentum is nog steeds bullish als we hier het dieptepunt bereiken.”

Hoe de markt zich de komende dagen gaat evolueren is natuurlijk afwachten, echter heeft de nummer twee cryptocurrency de afgelopen tijd vaker de kar getrokken. Weet het deze keer wederom de leiding te nemen?

Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN