Justin Sun DeFi

Justin Sun lanceert DeFi-token genaamd SUN

Justin Sun – de welbekende CEO van de TRON-blockchain, die voornamelijk bekend staat om zijn marketingactiviteiten – kondigde vandaag zijn nieuwste project aan: een “DeFi-mememunt” die genoemd is naar zichzelf, namelijk SUN.

De CEO tweette het volgende:

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat we hebben besloten om $SUN ? Genesis #Mining te lanceren. ⛏️

SUN?, dat blijk geeft van totale community zelfbestuur, is een levende demonstratie van de samensmelting van encryptie met artistieke expressie.”

$SUN zal SUN Finance aandrijven, een DeFi (gedecentraliseerde financiering) smart contract waarvan de details nog niet geheel duidelijk zijn. Het lijkt erop dat $SUN een nieuwe token voor yield farming is – governance-tokens die worden uitgegeven als beloning voor het staken van cryptovaluta in zijn smart contract – alleen zal deze uiteraard op de TRON-blockchain gelanceerd worden.

Wanneer je zorgt voor liquiditeit voor verschillende TRON-tokens en zal je naar verluidt $SUN ontvangen als beloning, die op zijn beurt weer verkocht kunnen worden op secundaire markten of kunnen worden gebruikt om te stemmen verschillende voorstellen voor het beheer van het netwerk.

De overgrote meerderheid van DeFi-tokens leeft op Ethereum (ETH), en $SUN is waarschijnlijk de poging van Sun om een ​​deel van het DeFi-publiek naar zijn eigen platform te leiden. Volgens DeFi Pulse, een website die alle grote DeFi-projecten volgt, zijn van de 38 projecten die op DeFi Pulse worden vermeld, er 37 gebaseerd op Ethereum. Het andere project die op de site staat is gebaseerd op Bitcoin (BTC).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN