Ripple cryptocurrency

Ripple weet wederom ex-Goldman Sachs medewerker aan te trekken

Het bedrijf achter de nummer 3 cryptocurrency van dit moment (op basis van marktkapitalisatie), Ripple, is de laatste weken druk bezig. Zo werd gisteren duidelijk dat het bedrijf weer een spraakmakend talent weg heeft weten te halen bij een financiële gigant, in een poging om de marktinfrastructuur van XRP uit te breiden.

Deze maand heeft de start-up voor wereldwijde betalingen Aditya Turakhia aangetrokken als senior manager voor het team voor wereldwijde institutionele markten. Turakhia werkte eerder zeven jaar bij Goldman Sachs, waar hij twee jaar gewerkt heeft als wereldwijd uitvoerend directeur van FX en franchisebeheer voor opkomende markten. Daarvoor werkte hij als FX-analist voor Goldman in Bangalore, India, en als junior trader bij Flow Traders in Singapore.

Een recente vacature van Ripple voor een vergelijkbare functie gaf aan dat het wereldwijde team van institutionele markten verantwoordelijk is voor het uitbreiden van XRP-liquiditeit en het ontwikkelen van institutionele relaties met entiteiten zoals marktmakers, makelaars en beurzen.

Het is niet de eerste ex-Goldman Sachs medewerker die Ripple heeft weten te strikken. In mei 2019 wist het bedrijf voormalig Goldman-directeur Breanne Madigan aan te trekken om te dienen als vice-president en hoofd van het team van institutionele markten, een rol die ze nog steeds lijkt te vervullen.

Ripple, bekend om zijn hoge omzet, heeft momenteel 24 vacatures op zijn website openstaan. Onder hen zijn enkele hooggeplaatste banen, waaronder VP van platform en technische operaties; engineering manager voor het XRP-aangedreven grensoverschrijdende betalingsproduct van Ripple, On-Demand Liquidity; VP van productmarketing; en projectmanager voor de joint venture van Ripple met de financiële gigant SBI Holdings.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN