Bitcoin Nieuws

Bekende technische analist, met indrukwekkend trackrecord, voorspelt Bitcoin koers van $100.000

De bekende technisch analist, die vorig jaar de crash van de Bitcoin koers van $11.600 naar $6.400 voorspelde, heeft aangegeven dat er een BTC-rally aan zit te komen. Hij gaf echter wel een aanzienlijk langere timeframe op voor deze stijging dan dat de meeste analisten verwachten.

Bitcoin koers gaat $100.000 bereiken, maar wel pas in 2023

De pseudonieme analist, met de naam Dave the Wave op Twitter, heeft zojuist een nieuwe projectie uitgebracht over waar de Bitcoin koers naartoe kan gaan, die laat zien dat de koningsmunt begin 2023 het zescijferige punt zal gaan bereiken.

Als zijn voorspelling uitkomt, zegt Dave dat het PlanB’s Bitcoin stock-to-flow (S2F) prijsmodel ongeldig zal maken, dat voorspelt dat de Bitcoin koers $100.000 zal bereiken in 2021. Hij zegt dat het belangrijk is voor handelaren om realistisch en sceptisch te blijven.

Hij tweette de volgende grafiek:

Bron: Dave the Wave op Twitter

Hij tweette er de volgende tekst bij:

“Het is naar mijn mening niet gerechtvaardigd om de vroege jaren van BTC als normatief te beschouwen voor de voortgang van de markt. Het is alsof je zegt dat zoiets als ‘het tandjesverschijnsel’ gedurende het hele leven opnieuw zal voorkomen. Feit is dat BTC een markt is die volwassen aan het worden is.”

PlanB voorspelt een veel snellere stijging

Zoals gezegd, zal deze voorspelling mogelijk het S2F-model van de bekende analist PlanB ongeldig maken. Het is echter zo dat PlanB denkt dat de Bitcoin koers veel eerder de $100.000 zal bereiken.

In de laatste S2F-voorspelling van PlanB voorspelde hij dat de Bitcoin koers tegen augustus 2021 de grens van $100.000 zal overschrijden. Eerdere modellen lieten zien dat dit tegen december 2021 zou gebeuren.

Hij ging verder met stellen dat zijn model tot nu toe de prijsbewegingen van Bitcoin perfect volgt. Hij gelooft dat Bitcoin zich momenteel opmaakt voor een volgende stap naar boven.

Hij tweette het volgende:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN