Bitcoin koers

Kim Dotcom voorspelde deze stijging 2 jaar geleden al

Internetondernemer en activist voor digitale rechten, Kim Dotcom, feliciteerde zijn Twitter-volgers die Bitcoin (BTC) kochten op basis van zijn advies in 2018. Volgens de tweet, die op 17 augustus werd gepubliceerd, prees de oprichter van de inmiddels ter ziele gegane website voor het delen van bestanden, Megaupload, ook volgers die erin slaagden te profiteren van de stijgende prijzen van goud.

Hij tweette het volgende:

“Heb je, zoals ik al aangaf, Bitcoin en goud gekocht? gefeliciteerd, je hebt veel geld verdiend.”

In augustus 2018 vertelde Dotcom zijn volgers dat ze Bitcoin en goud moesten kopen. Hij zei dat de Amerikaanse dollar “waardeloos zal worden” en dat hij geloofde dat een “Amerikaanse economische ineenstorting” op handen was. Hij voelde dat dit alles de “oude valuta’s” omlaag zou trekken. Hij tweette het volgende:

“Vertrouw me. Koop crypto en goud. Je USD wordt waardeloos. Met de Amerikaanse economische ineenstorting zullen alle oude geldvaluta’s crashen. De tijden zullen moeilijk worden. Maar het komt wel goed als je een deel van je vermogen afdekt ter voorbereiding op de crash. De grote crash komt 100%.”

Een gebruiker weerlegde de tweet van Dotcom en beweerde dat de volgers, die zijn advies opgevolgd hebben, niets anders dan “meer nutteloos papier” verdient hebben. Dotcom antwoordde dat de gebruiker hier “nieuw moet zijn”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN