NBA speler Spencer Dinwiddie haalt slechts 10% op in tokenverkoop

De professionele NBA speler Spencer Dinwiddie heeft de tokenverkoop afgerond van zijn contract dat op de Ethereum blockchain werd georganiseerd.

Spencer Dinwiddie stak veel energie in het tokeniseren van zijn NBA-contract. Het doel van de Dinwdiddie was om $13,5 miljoen in aandelen te verkopen, echter werd er slecht 10% van wat hij hoopte verkocht. Met het token aanbod hadden investeerders de mogelijkheid om een aandeel in zijn NBA-contract van $34 miljoen te kopen

Dinwiddie was van plan 90 aandelen uit te geven, elk ter waarde van $ 150.000. Gegevens van Etherscan laten zien dat slechts 8 investeerders hebben meegedaan aan de verkoop, waarbij één investeerder twee aandelen heeft gekocht.

Spencer Dinwiddie test positief op Corona

De tokenverkoop is duidelijk niet geslaagd en de reden hiervan is nog onduidelijk. Sinds maart is er echter veel veranderd in de sport en crypto-industrie. Wellicht dat het coronavirus een grote rol heeft gespeeld. Over het virus gesproken, Dinwiddi werd vorige maand positief getest en meldde zich af voor de herstart van de NBA competitie.

In mei wilde Spencer Dinwiddie ook al $24,6 miljoen aan Bitcoin ophalen via GoFundMe. Bij het behalen van dit doel kunnen fans kiezen voor welk team hij vervolgens zal gaan spelen, echter stopte hij na de aankondiging al snel met zijn inzamelingsactie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!