Ripple koers: wat kunnen we op de korte termijn verwachten?

Ripple (XRP) heeft dit jaar veel rake klappen gehad, van slechte kwartaalcijfers tot aan bearish prijsacties. En waar de prijzen bij verschillende altcoins aanzienlijk omhoog schoten, stelt XRP tot op heden nog teleur. Het is zelfs één van de slechtst presterende cryptocurrencies.

De Ripple koers heeft sinds begin juli een kleine opleving gehad en beweegt nu rond de prijs van $0,20. Echter handelt XRP gezien de laatste 3 maanden nog onder het hoogste niveau van $0,23.

Een cryptocurrency handelaar op Twitter, genaamd Leo, merkte op dat de Ripple koers een behoorlijke stijging kan doormaken. In zijn grafiek laat hij zien dat de potentie er is om op korte termijn te stijgen naar $0,22. Hij zei het volgende op Twitter:

“$XRP Ziet er goed uit voor een snelle scalp. In mijn opinie, we kunnen verder omhoog als we het blauwe gedeelte voorbij zijn. Shitcoin of niet, XRP moet nog een run krijgen en uit vorige ervaringen is het gebleken dat die altijd erg explosief zijn!”.”

We vroegen de mannen van CryptoCoinTalk om hun mening over de Ripple koers en ze zeiden het volgende:

“Na het breken van de trendlijn hebben we een move omhoog gezien van XRP en zijn we er nu boven aan het consolideren.”

Ze voegde eraan toe dat we op dit moment een falling wedge achtige structuur aan het maken zijn en de daily OB hebben aangetikt, die support is.

“De kans is groot dat we een move omhoog gaan zien richting de 0.2083 om vervolgens de belangrijke resistance te breken op 0.2139. Om op de korte termijn bullish te blijven moeten we boven de 0.1816 blijven.”

Bron: Tradingview

Volg CryptoCoinTalk ook op Twitter, klik hier!

Misschien vind je dit ook leuk:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!