Bitcoin koers kan binnenkort veel volatiliteit gaan zien, aldus analisten

De analist, @CanteringClark op Twitter, merkte onlangs op dat de volgende periode van intense volatiliteit van Bitcoin een nieuwe cascade van liquidaties zou kunnen veroorzaken. Hij omschrijft het als “vallende dominostenen” en legt uit dat het waarschijnlijk de grootte van de beweging zal vergroten, ongeacht in welke richting het zal zijn.

Hij tweette het volgende:

https://twitter.com/CanteringClark/status/1283225379906428928

CryptoCoinTalk verwacht ook grote volatiliteit

CryptoCoinTalk gaf eerder deze week, in hun wekelijkse analyse, al aan dat zij grote volatiliteit op de Bitcoin koers verwachten. Ze gaven het volgende aan:

“Met name de laatste weken laat de prijs een sterke compressie zien en dat gaat bijna altijd gepaard met een afname in zowel volume als volatiliteit. Hoe langer een consolidatie of compressie aanhoudt, des te meer momentum wordt opgebouwd en des te heftiger de prijsuitbraak zal zijn.”

De analyse ging verder met:

“We zijn geen voorspellers en die glazen bol op de zolder werkt dus ook niet, maar we durven er wel een wedje op te leggen dat, als we uit deze grote consolidatie gaan breken, de uitbraak met zeer veel geweld gepaard zal gaan.”

Als we deze twee bronnen mogen geloven, staat er ons een grote uitbraak te wachten. Het is echter de vraag welke richting deze uitbraak kiest. Gaan we omhoog of gaan we toch omlaag? Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!