Ethereum

Analisten verwachten dat de Ethereum koers zal gaan stijgen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Ethereum (ETH) koers heeft de afgelopen dagen weer wat sterkte laten zien en de prijs is sinds eind juni met 10% gestegen. Nu voorspellen verschillende analisten dat Ethereum verder zal stijgen en verwachten een stijging van meer dan 25%, vanaf zijn huidige prijsniveau.

Momenteel consolideert Ethereum zich nu binnen de $230 regio en vocht het de afgelopen dagen tegen de zware weerstand van $250, dat in het verleden tot meerdere afwijzingen heeft geleid.

ETH / BTC

De ETH/BTC paar is ook gestegen van zijn recente dieptepunt van 0,024BTC naar 0,026BTC. De veteraan handelaar Peter Brandt heeft in een Twitter bericht gezegd dat hij de koers ziet stijgen naar 0,03276, wat een stijging van meer dan 25% betekent vanaf zijn huidige prijsniveau.

Hij voegde er verder aan toe dat de meeste altcoins de komende periode winst op de Bitcoin paar zouden moeten boeken.

“Significante uitbraak in ETHBTC met een doel van 0,03276 BTC … De meeste alts zouden in de nabije toekomst op de Bitcoin handelspaar moeten stijgen.”

Tuur Demeester is bullish op Ethereum

De bekende Belgische crypto-influencer en Bitcoin-maximalist, Tuur Demeester, was het eens met Peter Brandt en gaf in een recente tweet aan dat hij ook “long” is gegaan op Ethereum.

“Ik ben het eens met [Peter Brandt], ETH / BTC-technicals zien er bullish uit, dus ik ben ‘long’. (Ik denk nog steeds dat ETH uiterst problematisch fundament heeft.)”

https://twitter.com/TuurDemeester/status/1280984425493340162

Misschien vind je dit ook leuk:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN