Tata Consultancy Services

Tata Consultancy Services heeft crypto-handelsoplossing gelanceerd

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Tata Consultancy Services (TCS), het grootste technologiebedrijf in India, heeft woensdag een crypto-handelsoplossing gelanceerd voor financiële instellingen in het land. Het nieuwe product dat wordt geïntroduceerd, zou banken en andere financiële instellingen in staat stellen een platform te bieden om crypto-handelsdiensten aan te bieden aan hun klanten.

Genaamd Quartz Smart Solution voor crypto-services, het maakt verschillende cryptocurrencies, stablecoins en handelsplatforms mogelijk. Naast het bieden van crypto-handelsoplossingen, maakt het platform ook wallets met meerdere handtekeningen, exchange- en OTC-connectiviteit en forensische blockchain-controles mogelijk. Het laatste zorgt ervoor dat transacties worden alleen uitgevoerd na correcte validatie.

Tata zei in een verklaring dat het initiatief voornamelijk gemaakt is om banken te helpen bij het aanbieden van crypto-handelsdiensten. Naar verluidt hebben verschillende mensen zich al aangemeld voor de oplossing en staan ​​er meer mensen op het punt zich te registreren. R. Vivekanand, wereldwijd hoofd van Quartz bij TCS, zei het volgende:

“Progressieve financiële instellingen zijn op zoek naar manieren om [crypto trading services] aan hun klanten aan te bieden. We zijn verheugd hen onze robuuste, veilige en schaalbare oplossing aan te bieden voor het verhandelen, opslaan en overdragen van deze activa.”

1xbit

Erg goed nieuws voor de crypto-markt in India

CEO CoinDCX, Sumit Gupta, merkte op dat het nieuws veelbelovend is voor de Indiase crypto-industrie. Hij zei dat de techreuzen een toegenomen vraag in de Indiase crypto-markt moeten hebben gezien van banken en klanten van beleggingsondernemingen. Gupta voegde hier het volgende aan toe:

“Hoewel de introductie van dergelijke producten aantoont dat gevestigde financiële instellingen geloven dat crypto een deel zal uitmaken van het financiële ecosysteem, zal de juiste weg vooruit slimme en verstandige cryptoregels vereisen.”

Momenteel is er in India een beetje verwarring over crypto. Naar verluidt is de Indiase regering van plan een absoluut verbod op cryptocurrencies in te stellen. Dit heeft ertoe geleid dat grote banken en fintech-belanghebbenden aarzelden om deze sector te bedienen. Echter lijken een aantal lokale crypto-beurs-operators onbezorgd en zelfverzekerd te zijn.

Banken wachten daarentegen op een goede toelichting van de Reserve Bank of India, de topbank van het land, die haar controversiële verbod eerder dit jaar opgeheven zag worden door het hooggerechtshof van India.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN