Dogecoin gaat viral op social media-app Tik Tok

Een video over de cryptocurrency Dogecoin is viral gegaan op social media-app Tik Tok en zorgde ervoor dat Dogecoin aanzienlijk in prijs is gestegen. De prijs stond gisteren nog op $0,027 en steeg vandaag naar het hoogste punt van $0,0047, een stijging van meer dan 50%.

Laten we allemaal rijk worden

Het gebeurde allemaal nadat een Tik Tok-gebruiker ‘James Galante’ een video plaatste met de titel “Laten we allemaal rijk worden”. Hij probeerde kijkers over te halen om te investeren in de Dogecoin.

“Laten we allemaal rijk worden! Dogecoin is praktisch waardeloos. Er zijn 800 miljoen TikTok-gebruikers zodra het 1 dollar bereikt, heb je $10.000.

Een andere Tik-Tok gebruiker genaamd kindashortidiot, plaatste een video met een Dogecoin-grafiek op de achtergrond. Hij spoorde iedereen aan om Dogecoin te kopen, zonder dat je kennis van beleggen hoeft te hebben.

“Investeer hier $25 in en dat wordt 10.000, oké? En als dit $1 bereikt, heb je tienduizend verdiend. Probeer het alsjeblieft gewoon uit. Ga het pompen!”

https://www.tiktok.com/@kindashortidiot/video/6846526323490327814

De #DogecoinTiktokChallange is tot nu toe bijna een half miljoen keer bekeken en heeft 58.000 likes gekregen.

Elon Musk laat zich positief uit over Dogecoin

Elon Musk, alom bekend als een grote fan van DOGE, plaatste eerder dit jaar een bericht op het internet over Dogecoin en dat hij het ‘best cool’ vindt. De cryptogemeenschap hield vervolgens een poll en daaruit kwam naar voren dat Musk de beste CEO-kandidaat is voor het activum. Hij tweette het volgende:

Wat je misschien ook leuk vindt:

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!