Tron Twitter

Neem nu TRON (TRX) op bij meer dan 13.000 geldautomaten

De CEO van TRON (TRX), Justin Sun, blijft zijn bereik uitbreiden en is een nieuwe samenwerking aangegaan met MeconCash. Het doel van de samenwerking is om crypto fans, die TRX of JST bezitten, contant geld op te kunnen laten nemen voor de Koreaanse won.

Inwoners van Korea, inclusief toeristen die Korea bezoeken, kunnen dus snel en gemakkelijk bij meer dan 13.000 geldautomaten deze twee cryptocurrencies verkopen. Hierdoor hoef je niet eerst op een beurs te verkopen, waarna je het vervolgens naar je bank moet sturen om het in fiat geld te kunnen opnemen.

“We zijn vereerd om samen te werken met de Tron Foundation bij het uitbreiden van de cryptocurrency-sfeer. Samen gaan we samenwerken om van de wereld een betere plek te maken en samen te groeien. ” MeconCash-voorzitter, Jae Do Cho.

Zie hieronder een video op het officiele kanaal van TRON over het opnemen van TRX of JST bij een geldautomaat:

Justin Sun zei het volgende over de samenwerking:

“TRON verheugd zich erop om samen te werken met MeconCash. De opkomst van crypto-betalingssystemen is er al en onze missie is om de mensen te helpen toegang te krijgen tot deze handige en eenvoudige betaalmethode in hun dagelijks leven.”

TRON krijgt eigen Twitter emoji

Nadat het nieuws over de nieuwe Twitter emoji van crypto-beurs Binance bekend werd, kon één crypto-project natuurlijk niet achterblijven, namelijk Tron. Justin Sun bevestigde gister dat de TRX emoji live is op Twitter.

Misschien vind je dit ook leuk:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN