Tron Twitter

Tron (TRX) kan niet achterblijven en krijgt ook eigen Twitter emoji

Nadat het nieuws over de nieuwe Twitter emoji van crypto-beurs Binance bekend werd, kon één crypto-project natuurlijk niet achterblijven, namelijk Tron. Zo onthulde de veelbesproken CEO van het project gisteren op Twitter.

Nu is het echter zo dat Twitter brand emoji’s in feite kunnen worden gekocht. Hoewel het enige bevestigde rapport een prijs van $1 miljoen aangaf, lijkt de prijs aanzienlijk lager te zijn voor cryptobedrijven. Zo zei Larry Cermak, een crypto-verslaggever, dat er niet veel meer nodig is dan $50.000 aan advertentie-uitgaven en je krijgt (meestal) een eigen emoji.

In tegenstelling tot gewone emoji’s, kunnen branded ones niet los worden gebruikt, ze worden alleen aan een bijbehorende hashtag gekoppeld en Tron kocht er een hele hoop van. Zo kocht de CEO:

  • #TRON
  • #TRX
  • #TRONConference
  • #TRONAnniversary
  • #TRONGreatVoyage

Twee van de drie laatste emoji’s verwijzen duidelijk naar het aanstaande Tron 4.0-lanceringsevenement – een conferentie genaamd Great Voyage – die op 7 juli zal plaatsvinden.

Op zijn beurt zal de hashtag “Anniversary” waarschijnlijk worden gebruikt voor een toekomstig evenement. Sinds het mainnet van Tron op 31 mei werd gelanceerd – en die datum is al verstreken – kan de emoji heel goed verwijzen naar 29 augustus, toen de virtuele machine van Tron live ging.

Om deze gelegenheid te vieren – en te promoten – heeft Sun ook een prijsuitreiking aangekondigd voor gebruikers die de genoemde accounts op Twitter volgen en #TRX #Tron toevoegen aan hun ‘bio’-sectie.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN